belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام می خوام این چند فیلد رو برای ثبت نام ترجمه کنم: لطفا راهنمایی بفرمایید Name: * Username: * Password: * Confirm Password: * Email Address: * Confirm email Address: * ویرایش شده آبان 93 توسط belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 با چه کامپوننتی کاربر میگیرید؟؟از اونایی که من میشناسم مثل خود جوملا یا k2 و یا CB و... قبلا فارسی اونا به صورت رایگان در جومینا منتشر شده است. 1 واکنش ها : belvasi88 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 تشکر قبلا k2 روش نصب بود که حذفش کرم الان فک کنم سیستم ثبت نام خود جوملا باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 با چه کامپوننتی کاربر میگیرید؟؟از اونایی که من میشناسم مثل خود جوملا یا k2 و یا CB و... قبلا فارسی اونا به صورت رایگان در جومینا منتشر شده است. از راهنمایتون ممنونم درست شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 روش حل مشکلتون رو بگید تا تاژیک به نتیجه برسه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 روش حل مشکلتون رو بگید تا تاژیک به نتیجه برسه. سلام و درود همان طور که اشاره نمویدن من قبلا از سیستم ثبت نام k2 در این سایت استفاده می کردم و زمانی که اونو حذف کردم سیستم ثبت نام جوملا به صورت خودکار فعال شده. چون این قالبی که من نصب کرده بودم k2 از قبل بر روی اون نصب شده بود بنابراین ترجمه ای برای سیستم ثبت نام جوملا به صورت فارسی وجود نداشت من پوشه en-GB رو با fa-IR مقایسه کردم که در مسیر /language/en-GB فایلی به اسم en-GB.tpl_NAMEGHALEB.ini وجود داره که در مسیر /language/fa-IR باید fa-IR.tpl_NAMEGHALEB.ini وجود داشته باشه که نبود بنابراین en-GB.tpl_NAMEGHALEB.ini رو به فارسی ترجمه کردم و درست شد. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر