sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی 3 روزی هست که نمی توانم در مدیریت جوملا عکسی را آپلود کنم و پیغام فایل بیش از حد بزرگ است در صورتی که تا 10 mb مجاز به آپلود هستم لطفا کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) کد زیر رو در فایل .htaccess قرار بدید: php_value upload_max_filesize 10M ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 کد زیر رو در فایل .htaccess قرار بدید: php_value upload_max_filesize 10M با سلام این کد را اضافه کردم ولی سایت و مدیریت سایت بالا نیامد و پیغام داد لطفا کمکم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام جوملاتون را بروز کنید و مجدد چک کنید موفق باشید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 با سلام جوملاتون را بروز کنید و مجدد چک کنید موفق باشید با سلام و خسته نباشید با تشکر از پاسخ تان من بروزرسانی از 2.5.0 به 2.5.27 را آپلود کردم ولی باز هم پیغام فایل برای آپلود بیش از حد بزرگ است می دهد یه 2 روز پیش حمله ای به سایت من شده که قصد آپلود فایلی را داشتند این رو برنامه آراس فایروال نوشته( از این حملات خیلی می شده) آیا امکان داره از این حمله باشه؟ ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام ممنونم، همچنین امکانش هست این موارد را هم انجام دهید: از ادمین سرور جویا شوید که تغییر یا بروزرسانی روی سرور انجام دادند یا خیر بسته کامل جوملا 2.5.27 را دانلود کنید و همانطور که فشرده هست در هاست جایی که جوملای فعلی را آپلود کردید آپلود نمایید و بعد از آپلود فقط اکسترکت نمایید(نصب نکنید) و نهایتا فولدر installation را حذف کنید و آخر اینکه اگر باز نتیجه نگرفتید از ادمین سرور درخواست بک آپ کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 با سلام ممنونم، همچنین امکانش هست این موارد را هم انجام دهید: از ادمین سرور جویا شوید که تغییر یا بروزرسانی روی سرور انجام دادند یا خیر بسته کامل جوملا 2.5.27 را دانلود کنید و همانطور که فشرده هست در هاست جایی که جوملای فعلی را آپلود کردید آپلود نمایید و بعد از آپلود فقط اکسترکت نمایید(نصب نکنید) و نهایتا فولدر installation را حذف کنید و آخر اینکه اگر باز نتیجه نگرفتید از ادمین سرور درخواست بک آپ کنید موفق باشید با سلام با تشکر از پاسخ خوبتان من بسته جوملا را در هاست ریختم و اکسترکت کردم و پوشه installation را حذف کردم باز مشکل حل نشد یادم افتاد همون 3 روز پیش من 4 تا از عکس جوملا که به نظرم کارآمد نبود در images/stories حذف کردم از اون موقع اینطوری شد دوباره همون فایل در اکسترکت ریخته شده ولی باز مشکل حل نشد درخواست ریستور به مدیر هاستم بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 جوملا رو در یک فولدر نصب کنید ببینید توی جوملای جدید مشکلی نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 جوملا رو در یک فولدر نصب کنید ببینید توی جوملای جدید مشکلی نیست؟ با تشکر از پاسخ همه دوستان عزیز به مدیر هاست درخواست ریستور بک آپ 5 روز پیش را دادم مشکل الحمدالله رفع شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر