endpendp 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) دوستان یک پروژه نیمه تمام دارم که جاهاییش گیر داره دنبال یک نفر میگردم که واسه تکمیلش کمک کنه هزینه هم پرداخت میکنم هرکسی تمایل دارد با یاهوای دی :dastanneviis یا شماره :09387703937 تماس بگیرد ویرایش شده آبان 93 توسط endpendp نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز شما یا باید بگید مشکلتون چیه تا ما تک تک حل کنیم. یا این که در خصوصی با طراحان مطرح کنید تا برآورد هزینه بشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
endpendp 0 ارسال شده در آبان 93 آقا اولین مشکل اینه که تو 2 تا موقعیت جدا میخوام 2 تا اسلاید شو یزارم وقتی اسلاید شوی دوم را که فعال می کنم نمایش نمیده با کلی ور رفتن فهمیدم اگه اسلاید شوی اول را غیر فعال کنم اسلاید شوی دوم فعال میشه کمک کنید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خوب آدرس بدید تا راهنمایی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
endpendp 0 ارسال شده در آبان 93 www.farshchianart.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر