rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت اساتید محترم من در سایتم نمیتوانم موقعیت ماژول ها را ببینم نمایش موقعیت را هم فعال کردم ولی در هنگام نمایش یک صفحه سفید با این نوشته ها می آید. Warning: require(/home/u950247365/public_html/modules/mod_icetabs/tmpl/default.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u950247365/public_html/modules/mod_icetabs/mod_icetabs.php on line 62 Fatal error: require(): Failed opening required '/home/u950247365/public_html/modules/mod_icetabs/tmpl/default.php' (include_path='.:/usr/lib/php') in /home/u950247365/public_html/modules/mod_icetabs/mod_icetabs.php on line 62 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 ماژول icetabs رو غیر فعال و تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 ماژول icetabs رو غیر فعال و تست کنید. ببخشید کجا باید این ماژول رو غیر فعال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 از مدیریت افزونه ها قسمت مدیریتش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آها حالا متوجه شدم این بسته باید این ماژول رو داشته باشه که نداره از مدیریت افزونه ها این ماژول رو حذف کنید احتمال 80 % نمیشه حذف کرد پس باید از phpmyadmin حذف کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 آها حالا متوجه شدم این بسته باید این ماژول رو داشته باشه که نداره از مدیریت افزونه ها این ماژول رو حذف کنید احتمال 80 % نمیشه حذف کرد پس باید از phpmyadmin حذف کنید. آقا رضا ماژول رو داشت غیر فعال کردم ولی بازم حل نشد. شما که دسترسی داری خودت یه نگاه بنداز. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 باید حذف بشه دسترسی به هاست میخوام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 باید حذف بشه دسترسی به هاست میخوام رضا جان از داخل هاست حذفش کردم درست شد. بسیار ممنون حالا وقتشه بریم سراغ اسلاید شو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در تاپیکی جدیدی که ساختید این سوال رو پیگیری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر