astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان؛ وقت بخیر چطوری می تونم عرض کانتنت (مطلب و عکس، یا مجموعه ها و زیر مجموعه ها) رو به اندازه دلخواه در بیارم (تا بتونم در کنارش چند ماژول آخرین ها و امثال اون داشته باشم) (حتی اگر ماژولی هم نبود اون به همون اندازه باشه) الان ماژول قرار میدم، مطلب یا زیر مجموعه های یک مجموعه در صفحه دوم از سمت راست خارج میشن و اینکه چطور می تونم تنظیمات رو به نحوی تغییر بدم که عکس ها به ویژه عکس نخست (از کامپوننت کی 2 استفاده میشه) با هر سایزی که آپلود شده باشد تنها با سایز دلخواه ما نمایش داده شود؟ پیشاپیش ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 آدرس سایت: besttest.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 باید به یکی دسترسی بدید براتون انجام بده متاسفانه فعلا وقت ندارم ولی فکر میکنم آقای منتظری وقتش آزاد تر از همه باشه. 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 باید به یکی دسترسی بدید براتون انجام بده متاسفانه فعلا وقت ندارم ولی فکر میکنم آقای منتظری وقتش آزاد تر از همه باشه. ممنون؛ البته علاوه بر درست شدن سایت، بیشتر یادگیری خودم هم مد نظر هست. باز هم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 توی اینترنت سرچ کنید آموزش طراحی قالب جوملا 2.5 یه آموزش تصویری هست که اونو کامل ببینید خودتون میتونید اینکارو انجام بدید. 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 توی اینترنت سرچ کنید آموزش طراحی قالب جوملا 2.5 یه آموزش تصویری هست که اونو کامل ببینید خودتون میتونید اینکارو انجام بدید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر