vapa_71 42 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان من یه سایت میخوام بسازم توی مایه های ویکی پدیا در مورد یک سری مطالب خاص میخوام دانشنامه درست کنم ، از چه کامپوننت هایی باید استفاده کنم که بتونم اینطور سایتی رو بسازم؟ موارد مهم: کاربرهای ثبت نام شده بتونن مطالب رو ویرایش کنن و بعد از تایید مدیر اعمال بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آبان 93 و البته سیستم جستجوی بسیار قوی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بهترین کار اینه که به جای پرداخت هزینه برای اینکار و ساخت آن با جوملا از مدیا ویکی استفاده کنید. 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vapa_71 42 ارسال شده در آبان 93 یه مقدار ترسناک به نظر میاد ) کار کردن باهاش راحته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بله اسکریپتی دقیقا شبیه ویکی پدیاست 1 واکنش ها : vapa_71 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر