MSH 30 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام در لوکال داشتم رو سایت کار می کردم بعد متوجه خطا زیر شدم components\com_content\views\article\tmpl\default.php on line 117 هنگام باز شدن مطالب از طریق منو این خطا را میده مطالب را دسته بندی کردم و بوسیله منوها لینک دادم وقتی روی منو کلیک می کنم به جای اینکه مطلب را نشان بده خطا بالا می دهد در صفحه اصلی مطالب را نشان می دهد و در صفحات داخلی مشکل دارد!!!؟ ویرایش شده آبان 93 توسط MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر اطلاعات خطا را باید به طور کامل بگذارید و همچنین فولد com_content را با جوملای هم ورژن خود جایگزین کنید شاید مشکل حل شود و اگر حل نشد اطلاعات خطا را کامل بگذارید راه حل دیگر آخرین افزونه ایی که نصب کرده اید را بررسی کنید ، یعنی غیرفعال کنید ببینید مشکل حل می شود یا خیر موفق باشید 3 واکنش ها : رضاقاسمی، m4mali و MSH نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MSH 30 ارسال شده در آبان 93 با جایگزین کردن فولدر ذکر شده مشکل حل شد تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر