fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 93 با سلامدوستان من برای سایتیبه دنبال طراحی فرمی هستم به شکل زیر: این فرم قراره یک فرم جمع آوری اطلاعات باشد + فرم ثبت نامیعنی کاربر هم بتونه با این فرم عضو سایت بشه و هم اینکه ما بتونیم کسب اطلاعات کنیماز طرفی قابلیت اتصال به درگاه هم داشته باشهنکته ای که هست :من می خواهم هم فرم ثبت نام باشد و هم اینکه فرم جمع آوری اطلاعاتیک سری فیلدها هم کاربر بعد از ثبت دیگر نمی تواند تغییر بدهدیک سری فیلد هم بتواند !!!نکته بعدی کاربران در سایت یک پرفایل باید داشته باشند که دیگر کاربران بتوانند ببینندبرای ساخت چنین فرمی باید چیکار کنم؟من خودم سی بی و همچنین آر اس فروم را در نظر دارمسی بی درگاه پرداخت ندارد !!! اگر کسی دارد معرفی کنداز طرفی در سی بی تا جایی که می دونم نمی شود خروجی اکسل یا پی دی اف گرفت (مثل ار اس فروم)چون از تمامی افراد باید خروجی اکسل بگیریمدوستان عزیز چه نظری دارند ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 پرداخت برای چی میخواید؟ 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 93 می خواهم عضویت و ثبت اطلاعات پولی باشد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 Rsmembership قابلیت عضویت پولی رو فراهم میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 93 بله اما من چطور با ممبرشیب فرم خودم را درست کنم دوم اینکه می خواهم اطلاعات کاربر به عنوان پروفایل در سایت نمایش داده بشود که قابل مشاهده برای دیگر کاربران نیز باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 خب خود فرمش رو Rsmembership داره ولی برای به نظرم بهتره فرم جمع آوری اطلاعات رو از این کامپوننت جدا کنید تا دچار دردسر و کدنویسی نشوید و بهترین گزینه هم rsform است. ماژول هم برای نمایش اعضا در سایت وجود داره. موفق باشید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در آبان 93 یعنی شما می گوئید از دو فرم استفاده کنم!! خوب من می خواهم سیستم یکی باشد یعنی کاربر با یک فرم در سایت ثبت اطلاعات کند و همچنین اطلاعاتش نز ما محفوظ بماند نمی خواهم کاربران را زیادی درگیر کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 پس باید برای این کار سفارش دهید. 2 واکنش ها : mahdi m و fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر