ali_85 1 ارسال شده در آبان 93 با سلام به عکس زیر و جاهایی که با خط قرمز مشخص کردم نگاه کنید در موقعیت وسط و موقعیت راست وقتی یک مجموعه مطلب را ایجاد می کنم فونت و حالت مجموعه مطالب در موقعیت راست بسیار زیبا و شکیل هست ولی در موقعیت وسط بسیار زشت و نامرتب می خواستم بدونم چطور می تونم کاری کنم که فونت و شکل یک مجموعه مطلب در وسط قالب هم دقیقا مثل موقعیت سمت راست بشه اینم ادرس سایت sportway.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 هر دو فونت تاهوما هستند و هیچ گونه تفاوتی بین این دو وجود نداره. 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در آبان 93 هر دو فونت تاهوما هستند و هیچ گونه تفاوتی بین این دو وجود نداره. می دونم هر دو فونت تاهوما هستند منظورم رنگ - اندازه - فاصله نسبت به هم و این مسائل هست می خواهم دقیقا مثل نمونه سمت چپ بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر فایل template.css قالب خود را ویرایش کرده و کد زیر را در آخر فایل کپی و ذخیره نمایید #user1 a:hover, #user2 ul li a:hover { background: brown; color: white;}#user1 ul li a ,#user2 ul li a { padding: 5px 7px; display: block; line-height: 20px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; border-radius: 3px; -moz-transition: all 0.2s ease-out; -o-transition: all 0.2s ease-out; -webkit-transition: all 0.2s ease-out; transition: all 0.2s ease-out; color: #333; border-bottom: 1px solid #EEE;} موفق باشید 3 واکنش ها : رضاقاسمی، ali_85 و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر