saberiranboy 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام . دوستان کسی میدونه که چطوری میشه کپی رایت ماژول های جوم بیگ رو حذف کرد؟؟؟ نمونه وب سایت khoy.lixter.com چیکار کنم که کپی رایت اسلایدر حذف بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ویرایش شده آبان 93 توسط saberiranboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 آقا من تلاش کردم حذف نشد. خیلی حرفه ای گذاشتنش. بین خطوط java اجرا می شه. وقتتون رو تلف این نکنین از یه اسلایدر استاندارد بدون کپی رایت استفاده کنین. 1 واکنش ها : saberiranboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saberiranboy 0 ارسال شده در آبان 93 آقا من تلاش کردم حذف نشد. خیلی حرفه ای گذاشتنش. بین خطوط java اجرا می شه. وقتتون رو تلف این نکنین از یه اسلایدر استاندارد بدون کپی رایت استفاده کنین. جدی میگی؟؟؟؟ دستت درد نکنه بازم جواب دادی فکر نمیکردم کسی جوابمو بده من ی اسلایدر میخوام که داخل خود ماژول عکس براش بذارم نه اینکه از پوشه بخونه و اینکه روی سایتم بالا بیاد چیزی سراغ داری؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز شاید نتونی حذفش کنی اما میتونی با تغییر رنگ نوشته به رنگ پس زمینه سایتت تقریبا محوش کنی 1 واکنش ها : saberiranboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saberiranboy 0 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز شاید نتونی حذفش کنی اما میتونی با تغییر رنگ نوشته به رنگ پس زمینه سایتت تقریبا محوش کنی خیلی خیلی ممنونم. بهش فکر نکرده بودم . نمیدونم کجاست تا تغییر رنگش بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 کجای سایت هست این کپی رایت بگید تا بجای تغییر رنگ کلا از بین ببریمش. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر