chabok 49 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام و خدا قوت بنده اطلاعات سایتمو به یه سرور دیگه منطقل کردم بعد ایمپورت دیتابیس الان نمیتونم وارد مدیرت کاربارن بشم و ارور 500 میده بنظر شما علت چیه ؟ پایگاه دادمو هم ریپیر کردم ارور : 500 - یک خطا رخ داده استTable 'my_db.z1acp_user_notes' doesn't exist SQL=SELECT n.user_id, COUNT(n.id) As note_count FROM z1acp_user_notes AS n WHERE n.user_id IN (44,45,42) AND n.state >= 0 GROUP BY n.user_id برگشت به کنترل پنل ویرایش شده آبان 93 توسط chabok نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما ببینید جدول user_notes وجود دارد یا خیر و مقادیر درون ان چطور ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 93 نه این تیبل وجود نداره تو مدیریت کاربران الان برای من فقط ایجاد کاربر باز میشه اما لیسیت کاربران رو نمیتونم ببینم ارور میده قسمت یادداشت هم همینطور ارور 500 میدن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 با akeeba پشتیبان می گرفتی خو. چه کاریه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 93 معمولا اینجور منتقل می کنم نسخه پی اچ پیم پایینه اکیبا برام نصب نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 نسخه های قدیمشو نصب کن. پر اینترنته! اونا به نسخه php گیر نمیدن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 93 الان دیگه راهی ندارم خیلی تغییرات رو سایت انجام دادم چاره ای ندارم برای درست کردنش بنظرتون چیکار کنم ؟ فقط این دو تیبل رو ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما می بایست تیبل پاک شده را برگردانید چاره ای ندارید 1 واکنش ها : chabok نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 93 دسترسی به سرور قبلیم ندارم چیکار کنم چطور این دو تیبل رو بسازم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
chabok 49 ارسال شده در آبان 93 دوستان کسی نیست در این مورد کمکم کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درودبر شما می تونید یک جوملای دیگه نصب کنید و فقط از این جدول اکسپورت بگیرید و در جدول جوملا فعلی ایمپورت کنید فقط پیشوند ها رو باید درست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر