میر-حسن 3 ارسال شده در مهر 93 عرض سلام و ادب روز به خیر با پلاگین منومتیک که به نتیجه ای نرسیدم اساتید لطفا راهنمایی بفرمایید به چه روش دیگه ای میتونم این منوها رو آبشاری کنم؟ ممنونم www.dpoxin.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 من DJ-Menu رو پیشنهاد میدم که خیلی راحت هست کار باهاش. 3 واکنش ها : mahdi m، Saeed_Shamsi و میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 93 من DJ-Menu رو پیشنهاد میدم که خیلی راحت هست کار باهاش. میشه در مورد نحوه نصب و فعال سازی این ماژول راهنمایی بفرمایی؟ آخه قبلا دوستان بهم گفته بودن منوی آبشاری توی قالبت تعریف نشده و فقط از طریق پلاگین میتونی ایجاد کنی ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 DJ Menu یه ماژولی است که مثل همه ماژول ها نصب میشه شما با ایجاد این ماژول قابلیت انتخاب منوی ساخته شده را دارید و میتونید نوع باز شدن و رنگ های منو رو تنظیم کنید. اون رو نصبش کنید خودتون متوجه جزئیات خواهید شد. 3 واکنش ها : Saeed_Shamsi، رضاقاسمی و میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behsoftinfo 6 ارسال شده در آبان 93 رایگان بروز قدرتمند http://www.rockettheme.com/joomla/extensions/roknavmenu موقعی که جوملا 3 ارائه شد جزو اولین شرکت هایی بود که اینو رایگان گذاشته بود 3 واکنش ها : میر-حسن، AmIn1412 و Saeed_Shamsi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 93 رایگان بروز قدرتمند http://www.rockettheme.com/joomla/extensions/roknavmenu موقعی که جوملا 3 ارائه شد جزو اولین شرکت هایی بود که اینو رایگان گذاشته بود این منوساز از فارسی هم پشتیبانی میکنه؟ DJ Menu یه ماژولی است که مثل همه ماژول ها نصب میشه شما با ایجاد این ماژول قابلیت انتخاب منوی ساخته شده را دارید و میتونید نوع باز شدن و رنگ های منو رو تنظیم کنید. اون رو نصبش کنید خودتون متوجه جزئیات خواهید شد. لینک دانلودش رو هم میشه محبت بفرمایی؟ از فارسی هم پشتیبانی میکنه؟ احیانا نسخه فارسی نداره؟ چون جستجو کردم و نبود ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر