mohsen kian 51 ارسال شده در مهر 93 با سلام اگر برای راه اندازی سایت فقط هاست دانلود خریداری نمایم مشکلی بوجود نمی آورد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 هاست دانلود دیتابیس نداره پس نمیشه روش سایت یا انجمن و یا اسکریپت نصب کرد فقط جهت آپلود فایل کارایی داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Texima 5 ارسال شده در مهر 93 با سلام اگر برای راه اندازی سایت فقط هاست دانلود خریداری نمایم مشکلی بوجود نمی آورد؟ سلام دوست عزیز هاست دانلود یا سرور دانلود؟ هاست دانلود رو به این جهت اسمش گزاشتن هاست دانلود که ازنظر هارد و رم و پهنای باد سرورش با بقیه سرور های معمولی متفاوته. اگه سایت شما نیاز به امکانات قوی نداره به نظر من اصلا نیاز نیست بیخودی هزینه اضافه بدید و هاستی متناسب با کار سایت خریداری کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آقای محسن کیان من چند روز پیش هم خدمت شما عرض کردم تاپیک رو دربخش مربوطه قرار دهید. منتقل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر