d-vahid 2 ارسال شده در مهر 93 با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همگی اساتید جومینایی به یه مشکل تازه برخوردم اونم اینه که توی یه قالب اومدم متن ها رو فارسی کردم فقط متن ها رو اونم بوسیله کدهای html حالا که سایت رو باز میکنم کلا نمونه فارسی شده تفاوت داره با انگلیسیش با اینکه من هیچ تغییر دیگه ای ندادم نه افکت رو لود میکنه نه آیکونی که براش تعریف شده بود با دیدن تصویر شاید بهتر متوجه بشین ممنون میشم راهنمایی کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام توی تصویر فقط اون ایکون در فارسی شده وحود ندارهپدلیلش هم میتونه تغییر متن باشه چطور؟ اون ایکون یک عکس نیست بلکه با استفاده از یک فونت ایجاد شده مثلا در پیامک های موبایلی این علامت ): نشانه لبخنده اینجا هم به همین ترتیبه 2 واکنش ها : d-vahid و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-vahid 2 ارسال شده در مهر 93 سلام توی تصویر فقط اون ایکون در فارسی شده وحود ندارهپدلیلش هم میتونه تغییر متن باشه چطور؟ اون ایکون یک عکس نیست بلکه با استفاده از یک فونت ایجاد شده مثلا در پیامک های موبایلی این علامت ): نشانه لبخنده اینجا هم به همین ترتیبه داداش فقط آیکون تنها نرفته بلکه افکت دیداری اون هم از بین رفته یعنی با hover شکلش تغییر نمیکنه و فقط رنگش تغییر میکنه توی عکسی که الان پیوست کردم مشخصه یعنی اون دایره نازک نمیاد دور اونیکه ادیت شده و اما مورد بعدی به نظرم اینطوری که میفرمایید نیست چون من تو این کدا چیزی نمیبینم به اون شکل ببنید نمونه کد انگلیسیش رو: <p class="icon-cicle"> </p> <h3>Ultra Responsive</h3> <p class="shor-des">Lorem ipsum dolor faucibus amet consectetur dolor adipiscing quis leo mauris</p> <p class="readmore"><a href="#">Read More</a></p> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 دمو انلاین داری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
d-vahid 2 ارسال شده در مهر 93 دمو انلاین داری؟ نه برادر ندارم یچیزی هم یادم رفت بگم داداش وقتی ازونایی که درسته هم دقیقا یه کپی میگیرم میذارم جای ماژولی که خراب شده هم درست نمیشه بازم! یعنی این فرض که مشکل از متن هست کاملا رد میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر