maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 سلام وقتتون بخیر چند تا ماژول نیاز دارم که مشابه شو تو سایت بیتوته پیدا کردم 1-تازه های هر مجموعه رو بتونم به ترتیب جدیدترین ها با عکس بند انگشتی نشون بدم (مثلاً تازه های سلامت- در صفحه اصلی) 2-منوی عمودی سمت راست 3- تب جدیدترین وپربازدیدترین های سایت خیلی بهشون نیاز دارم ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی گشتم تا بتونم پیداش کنم ولی پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 خیلی به این ماژول ها نیاز دارم لطفاً هرکسی میدونه جوابمو بده خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 سلام برای ساخت تب ماژول sp tab برای منو تو ذهنم نیست اما مثه این زیاد هست جستجو کن بسیار بسیار زیاد هست برای اخبار هم از ماژول mod_jo_venes 1 واکنش ها : maryamimani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 ممنون از جوابتون برای منو،منوهای مختلفی امتحان کردم ولی نه تو مدیریتم میتونم ماژول نصب شده رو ببینم وتو خود سایت تو localhost نصب میکنم مشکلی نداره ولی رو هاستم این مشکل دارم شما میدونین مشکل از کجاست؟ وچطور باید حلش کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 ماژول های حوملا 2.5 رو نصب میکنید؟ از سایت های دیگه دانلود کنید و دوباره امتحان کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 ببخشید میتونین لینک دانلود mod_jo_venes وسایت دانلودش معرفی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 بله قالبم جوملا2.5 هست وماژول های خودشم نصب میکنم تا به حال خیلی امتحان کردم واز سایت های مختلف دانلود کردم ولی متاسفانه اصلا نشون نمیده ممکنه ازاین باشه که بین ماژول ها یا پلاگین ها تداخل ایجاد شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 تداخل باعث نمیشه که ماژول حتی در مدیریت هم نمایش داده نشه اجازه بده شاید بقیه دوستان تونستند کمک کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 بله درسته مثلاً همین الان sp-Tab ازjoomla.org دانلود کردم ونصب کردم بدون مشکل هم نصب شد ولی تولیست ماژول ها دیده نمیشه این هم مشابه همون منوهای مختلفی که ماژول هاشونو نصب کردم ولی تو مدیریت جوملا دیده نشده ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنماییم کنه [از شما هم ممنونم آقای کیانی لطف کردین فقط اگه براتون مقدوره کمکم میکنید ماژول mod_jo_venes از کجا باید دانلود کنم؟] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در مهر 93 شاید جوملاتون مشکل داره ماژول 1 واکنش ها : maryamimani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 ماژول mod_jo_venes نصب کردم تو صفحه اصلی اینطور دیده میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 کسی نیست راهنمایی کنه چرا ماژولی که نصب شده به این شکل دیده میشه ؟ وچطور باید حلش کرد؟ واینکه چرا ماژول بعد نصب شدن تو لیست ماژول ها دیده نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 کسی نیست راهنمایی کنه چرا ماژولی که نصب شده به این شکل دیده میشه ؟ وچطور باید حلش کرد؟ واینکه چرا ماژول بعد نصب شدن تو لیست ماژول ها دیده نمیشه؟ یکم صبور باشید و تاپیک رو آپ نکنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
maryamimani 0 ارسال شده در مهر 93 کسی جواب سوال هامو میدونه؟ ممنون میشم یکی جواب بده :( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز درصورت تکرار دوباره ارسال اسپم اخطار میگیرید. لطفا کمی صبور باشید. از تنظیمات کلی مدیریت نمایش خطا رو روی حداکثر بگذارید احتمال داره خطا داشته باشه. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر