3panta 2 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) با سلام. من انجمن کیوننا نسخه 3.0.1 و همینطور پکیج فارسی همین نسخه رو رو سایتم نصب کردم و خطا نداد.سایت جوملا 2.5. و قالب uneedo سری 2 که فارسی شده بود رو رو انجمن نصب کردم. آدرس دانلود فایل های کیوننا: ***** ادرس انجمنم اینه: http://khanehmechanic.com/index.php/forum اما بعضی قسمت های انجمن ترجمه نشده. مثلا Who is online و Topics و banned و ago ... برای ترجمش تو اینترنت سرچ زدم اما با اون توضیحات نتونستم عبارت های ترجه نشده رو توی فایل های هاستم پیدا کنم که بعدش بتونم ترجمشون کنم. کسی می تونه کمک یا راهنماییم کنه که چیکار باید بکنم؟ تصویر از قسمت ترجمه نشده رو پیوست کردم. ویرایش شده مهر 93 توسط محمدحسین میری حذف لینک خارج تالار // نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما دو حال داره یا بصورت دستی در فایل phpاین موارد را درست کردند یا شما نتونستی پیدا کنی من مورد اولی را شک دارم. در لوکال نصب کنید و بصورت سراسری در فایل های کامپوننت دنبال این موارد بگردید. هر مورد پیدا شد را یکی یکی تغییر بدید و تست کنید 3 واکنش ها : mahdi m، 3panta و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر