me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام من بسته نصبی دیجی کالا را خواستم روی هاست نصب کنم که پیغام خطا میده در لینک زیر میتوانید مشاهده بفرمایید. دموی آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 چه خطایی میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 چه خطایی میده؟ در لینکی که در پست اول گذاشتم خطا را میتوانید ببینید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 احیانا این بسته را از لوکال به هاست انتقال ندادید؟ از هاست رایگان استفاده می کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 احیانا این بسته را از لوکال به هاست انتقال ندادید؟ از هاست رایگان استفاده می کنید؟ نه. از لینک زیر دانلود کردم http://trainbit.com/files/8479041884/digikala.zip بله. از هاست رایگان استفاده میکنم. ولی مشکل از هاست نباید باشه، چون همین الان دو سه تا سایت دیگه رو همین هاست دارم که دارن کار میکنن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 در لوکال یا در هاستی دیگر (ترجیها هاستی که رایگان نباشه) تست کنید ببینید مشکلی داره؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 درود برشما وارد پنل پوسته (قالب) بشوید. گمان می کنم یک گزینه داشته باشد که بتوانید کش پوسته را پاک بکنید.این کار را انجام بدهید. و یک ctrl+f5 بزنید ببینیم درست میشود یا خیر. سرانجام کار را گزارش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر