assa_912004 4 ارسال شده در مهر 93 من یک سایت فروشگاهی برای محصولات دیجیتالی می خواهم من تمام سایت هایی که طراحی می کنم با جوملا انجام می دهم اما در این مورد سوالی که دارم اینه که برای این مورد یعنی سایت فروشگاه محصولات دیجیتالی و کامپیوتری از پرستاشاپ استفاده کنم یا جوملا؟ پرستاشاپ از نظر سئو خیلی خوب است فقط مشکلی که هست اینه که ماژول و قالب رایگان و زیادی برایش نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام معمولا مورد مهم برای افرادی که خودشون سایت طراحی میکنن اینه که الحاقات مورد نیاز به اندازه کافی موجود باشه و خوب پشتیبانی بشه، اگر با جوملا کار کنید و با افزونه های سئو خوب روش عمل کنید میتونه جوملا خوب باشه نظر من جوملاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 من یک سایت فروشگاهی برای محصولات دیجیتالی می خواهم من تمام سایت هایی که طراحی می کنم با جوملا انجام می دهم اما در این مورد سوالی که دارم اینه که برای این مورد یعنی سایت فروشگاه محصولات دیجیتالی و کامپیوتری از پرستاشاپ استفاده کنم یا جوملا؟ پرستاشاپ از نظر سئو خیلی خوب است فقط مشکلی که هست اینه که ماژول و قالب رایگان و زیادی برایش نیست . http://magento.com/ این را هم بررسی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر