fattaneh66 0 ارسال شده در مهر 93 من میخواستم با ویرتومارت یا جومشاپینگ فروشگاه بسازم البته سایت صرفا فروشگاه نیست میخاستم بدونم با یه قالبی که از ویرتومارت پشتیبانی میکنه میتونم فرئپوشگاه و راه اندازی کنم؟ لیست محصولات میاد صفحه اول به همراه اضافه به سبد خرید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 من میخواستم با ویرتومارت یا جومشاپینگ فروشگاه بسازم البته سایت صرفا فروشگاه نیست میخاستم بدونم با یه قالبی که از ویرتومارت پشتیبانی میکنه میتونم فرئپوشگاه و راه اندازی کنم؟ لیست محصولات میاد صفحه اول به همراه اضافه به سبد خرید؟ نیازی به این کار نیست. شما هر قالبی رو که پسندیدید نصب کنید و ویرچومارت رو هم ازش استفاده کنید سپس با ماژولی که محصولات رو نمایش میده یا از طریق منو در صفحه اصلی نمایش بدید. موفق باشید 1 واکنش ها : fattaneh66 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fattaneh66 0 ارسال شده در مهر 93 نیازی به این کار نیست. شما هر قالبی رو که پسندیدید نصب کنید و ویرچومارت رو هم ازش استفاده کنید سپس با ماژولی که محصولات رو نمایش میده یا از طریق منو در صفحه اصلی نمایش بدید. موفق باشید مرسی ممنونم پس ربطی به قالب انتخابی نداره با استفاده از ماژول ها میشه اوردش صفحه اول سپاسگذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر