webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 سلام و روز همه اساتید به خیر طبق دستورات انجام شده فونت رو اپلود کردم فونت bmitra هست اما نمی دونم کدوم template.css رو ویرایش کنم چون تو هاستم چند تا هست راهنمایی بفرمایید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) به انجمن جومینا خوش آمدید اسم قالبتون چیه؟ احتمال زیاد protostar هست که باید آخرین آدرس رو ویرایش کنید. ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی به انجمن جومینا خوش آمدید 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 به انجمن جومینا خوش آمدید اسم قالبتون چیه؟ احتمال زیاد protostar هست که باید آخرین آدرس رو ویرایش کنید. tasty male youthme نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 اگر میتونید به پوشه template رفته و بگید چه پوشه هایی داخلش وجود داره 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 اول بسیار ممنون از اینکه سریع جواب میدین حتی اگه به موفقیت نرسم عکس هارو ضمیمه کردم عکس شماره دو پوشه tasty رو باز کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از پوشه yoo_tasti یه عکس از پوشه css داخلش بگذارید 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 دومین عکس تو پست بالایی مال باز شده yoo tasty نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دوست عزیز گفتم پوشه css رو باز کرده و عکسشو بگذارید. 1 واکنش ها : webmasssster نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
webmasssster 0 ارسال شده در مهر 93 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 فکر کنم توی custom.css باید وارد کنید اگر وارد کردید و نشد آدرس بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 انجام شد. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر