me64 4 ارسال شده در مهر 93 سلام میخوام یه فروشگاه مجازی بسازم آیا جوملا این قابلیت رو داره. اگر آره از چه چیزی باید استفاده کنم 2 واکنش ها : mahdi m و فروشگاه شماره مجازی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 بله جوم شاپینگ خوبه 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام میخوام یه فروشگاه مجازی بسازم آیا جوملا این قابلیت رو داره. اگر آره از چه چیزی باید استفاده کنم جوملا چیزی که زیاد داره فروشگاه سازه بستگی به نوع فروشگاهتون داره مثلا برای فروش کالا و قطعات : جومشاپینگ - ویرچومارت و ... برای فروش فایل و بسته و فروش لینک دانلود : j2store و یا سیستم فروش فایل 3 واکنش ها : me64، salimy و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 جوملا چیزی که زیاد داره فروشگاه سازه بستگی به نوع فروشگاهتون داره مثلا برای فروش کالا و قطعات : جومشاپینگ - ویرچومارت و ... برای فروش فایل و بسته و فروش لینک دانلود : j2store و یا سیستم فروش فایل اون چیزی که برای فروشگاه مهم 1- امنیت 2- کاربرپسند 3 - امکانات این سه تا در کدام بیشتر هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 اون چیزی که برای فروشگاه مهم 1- امنیت 2- کاربرپسند 3 - امکانات این سه تا در کدام بیشتر هست یه مسئله دیگه: آیا به بسته های نصبی میشه اعتماد کرد. مثل بسته نصبی دی جی کالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 اون چیزی که برای فروشگاه مهم 1- امنیت 2- کاربرپسند 3 - امکانات این سه تا در کدام بیشتر هست اون دیگه بستگی به خودتون داره که چجور فروشگاه رو طراحی کنید. یه مسئله دیگه: آیا به بسته های نصبی میشه اعتماد کرد. مثل بسته نصبی دی جی کالا ببینید بسته نصبی خوبه و قیمت مناسبی هم داره ولی این که از کجا تهیه کنید خیلی مهمه. من تمامی بسته های جومینا مارکت رو تایید و تضمین میکنم و بهتون قول میدم که بسته هاش در عین پر امکانات و کاربرپسندی از نظر امنیت هم حرف اول رو میزنند. ولی خب ممکنه شما پس از خرید نتونید امنیتش رو حذف کنید و یا نتونید به خوبی ازش استفاده کنید که خب این دیگه مشکل شماست ولی ما اینجا هستیم که اگر مشکلی داشتید برطرف کنیم. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) منطورم بسته نصبی دی جی کالا هستش که تو بعضی از سایتها داره ارایه میشه ***************************************************** ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری لینک به خارج از تالار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 من به شخصه هیچ گونه تضمینی در رابطه با سایت های دیگری که قالب ارائه میدهند نمیکنم. لینکی هم که دادید مشاهده کردم و متوجه شدم که قالب توسط یه کاربر عادی ارائه شده و حتی تیم مدیریت اون سایت هم تضمینش نکردند. همون طور که گفتم من بسته های نصبی جومینا مارکت رو تضمین میکنم چون هم وابسته به خود سایت جومینا است و هم خیلی از بسته های موجود در اون توسط خودم ارائه شده. موفق باشید 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 نظرتون در مورد کامپوننت eshop چیه. یه جا خوندم بهتر از ویرچومارت و جومشاپینگ هست. آیا صحت دارد. http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/shopping-cart/24643 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 نظرتون در مورد کامپوننت eshop چیه. یه جا خوندم بهتر از ویرچومارت و جومشاپینگ هست. آیا صحت دارد. http://extensions.joomla.org/extensions/e-commerce/shopping-cart/24643 نمیدونم تاحالا باهاش کار نکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در مهر 93 از دوستان دیگر اگر کسی اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آبان 93 سلام من از جوم شاپینگ استفاده میکنم راضی هستم اما جوم شاپینگ محیط فروشگاه انقدر حرفه ایی نیست که خیلی کاربرپسند باشه بهتره از یک قالب اصلی فروشگاهی استفاده کنی که هم زیبا باشه وکاربرپسندهم با جوم شاپینگ سازگار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر