bewran 3 ارسال شده در مهر 93 دوستان خوبم سلام نمیدونم که سایتم ه-ک شده یا نه ولی همه مطالب سایتم پاک شده و وقتی که تو سرور نگاه میکنم جدول (saite man_content) هیچ مطلبی درش وجود نداره. و وقتی که میرم در مدیریت سایت با این ارور روبرو میشم (saite man_content' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed SQL=SELECT a.id, a.title, a.checked_out, a.checked_out_time, a.created, a.hits,l.title AS language_title, uc.name AS editor,ag.title AS access_level,c.title AS category_title,ua.name AS author_name FROM saite man_content AS a LEFT JOIN `saite man_languages` AS l ON l.lang_code = a.language LEFT JOIN saite man_users AS uc ON uc.id=a.checked_out LEFT JOIN saite man_viewlevels AS ag ON ag.id = a.access LEFT JOIN saite man_categories AS c ON c.id = a.catid LEFT JOIN saite man_users AS ua ON ua.id = a.created_by ORDER BY a.hits DESC LIMIT 0, 5) کسی هست راه حلی ارائه بده؟ ضمنا هیچ بکاپی از سایت ندارم. به دادم برسید لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 دسترسی به هاست بدید ببینم پاک شده یا نه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) دسترسی به هاست بدید ببینم پاک شده یا نه منظور شما رو متوجه نشدم ، منظور از دسترسی به هاست چیه لطفا؟ ضمنا من نمیتونم توی (mysql) جدول مطالب رو پاک کنم یا باز کنم تا تغییرش بدم یا یه جدول خالی بجاش بذارم.. ویرایش شده مهر 93 توسط bewran نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 cpanel یا directadmin لینک ورود و یوزر پس رو ارسال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 93 cpanel یا directadmin لینک ورود و یوزر پس رو ارسال کنید نه پاک نشده و بدون مشکل وارد کنترل پانل هاست میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 منظورم phpmyadmin هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 93 منظورم phpmyadmin هست بدون مشکل وارد میشم ولی در آنجا نمیشه جدول مطالب رو تغییر داد، پاک کرد یا کاری باهاش کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 93 تنها چیزی که در جدول (content) در (phpmyadmin) باقی ماندە است همین چند خط می باشد -- -------------------------------------------------------- -- -- Struktur för tabell `1355_content` -- -- används(#144 - Table './sait_farsi/1355_content' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed) -- -- Data i tabell `1355_content` -- -- används (#144 - Table './sait_farsi/1355_content' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed) -- -------------------------------------------------------- نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 از جدول content ایمپورت بگیر بفرست درضمن به پشتیبانی هم اطلاع بده شاید بکاپ داشته باشند. چطور شد این اتفاق افتاد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bewran 3 ارسال شده در مهر 93 سلام دوبارە از جدولcontent ایمپورت گرفته ام و تنها چیزی که داخل آن وجود داره چند خطی می باشد که در بالا به آن اشاره شده است. من چیزی رو دست نزده ام ، سر کار بودم صبح خوب کار می کرد ولی وقتی از سر کار برگشتم دیدم اینجوری شده. با پشتیبانی صحبت کرده ام میگند که بکاپی در دست ندارند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 آخه بی دلیل نمیشه این اتفاق بیافته یا چیزی نصب کردید یا مدیریت سرور تغییری انجام داده از مدیر سرور بپرسید کاری انجام ندادند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر