VAHID1363 0 ارسال شده در مهر 93 سلام من از جوملا 2.5 استفاده می کنم دیشب پیام ارتقاء 2.5.25 به 2.5.27 داد و ارتقاء دادم حالا دکمه های ذخیره کار نمیکنه(در هیچ جا) نه تو ویرایش مطلب نه تو ذخیره مطلب جدید نه تو ماژولها و... چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 بسته بروزرسانی رو از جوملای جهانی دانلود کنید و در جوملای خود نصب کنید ببینید برطرف نمیشه؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) بسته بروزرسانی رو از جوملای جهانی دانلود کنید و در جوملای خود نصب کنید ببینید برطرف نمیشه؟؟ بسته بروزرسانی جوملا جهانی رو نصب کردم اینجوری شد الان و قتی رو دکمه ذخیره کلیک می کنم تنها تغییری که تو صفحه اتفاق میفته آخر لینک آدرس یک # اضا فه می کنه ویرایش شده مهر 93 توسط VAHID1363 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 از طریق کامپوننت بروزرسانی نصب کردید یا دانلود و سپس نصب کردید؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در مهر 93 کاموننت بروزرسانی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 خود بسته رو از جوملای جهانی دانلود و مثل نصب افزونه اون رو در جوملا نصب کنید بعضی اوقات از طریق بروزرسانی کامپوننت ممکنه بسته کامل دانلود و نصب نشه برای همین ممکنه تداخل بوجود بیاد اینم لینک بسته بروز رسانی : http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/19817/161194/Joomla_2.5.x_to_2.5.27-Stable-Patch_Package.zip 1 واکنش ها : VAHID1363 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
VAHID1363 0 ارسال شده در مهر 93 نمیدونم ایراد از کجاست فکر کنم مرورگر ایراد داشته باشه چون با تبلت میتونم مطلب اضافه کنم و مشکلی نیست البته این مشکل بعد از ارتقاء جوملا به وجود اومده بسته بروزرسانی رو از جوملای جهانی دانلود کنید و در جوملای خود نصب کنید ببینید برطرف نمیشه؟؟ خود بسته رو از جوملای جهانی دانلود و مثل نصب افزونه اون رو در جوملا نصب کنید بعضی اوقات از طریق بروزرسانی کامپوننت ممکنه بسته کامل دانلود و نصب نشه برای همین ممکنه تداخل بوجود بیاد اینم لینک بسته بروز رسانی : http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/19817/161194/Joomla_2.5.x_to_2.5.27-Stable-Patch_Package.zip این کارو انجام دادم باز هم مشکل برطرف نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) دسترسی رو با لینک تاپیک پ.خ کنید تا بررسی کنم ویرایش شده مهر 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر