ali_85 1 ارسال شده در مهر 93 دوستان شدیدا به ماژول هایی احتیاج دارم که دارای تب باشند که بتونم با هر سر برگ یک مجموعه یا ماژول را فراخوانی کنم من تب ساز SP Tab را نصب کردم ولی هر کار می کنم هیچ چیزی را مایش نمیده کسی می تونه راهنمایی کنه چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما یعنی در مدیریت مازول , ماژول هایی که میخواهید نمایش داده شوند را انتخاب می کنید ولی نمایش نمی دهد ؟ در تمامی صفحات منتشر کرده اید ؟ در یک موقعیت خوب که قابل نمایش باید قرار داده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) 4 حالت وجود داره 1- موقعیتی که قرار دادید برای قالب فعلی نیست. 2- وضعیت انتشار روی منتشر شده قرار دارد 3- نمایش رو روی تمامی صفحات قرار ندادید. 4- این ماژول مشکل داره در صورتی که سه راه اول جواب نداد بگید از کجا دانلود کردید rsfirewallرو ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر