khoshiha 1 ارسال شده در مهر 93 سلام من هنگامی که میخوام مطلب ایجاد کنم، هنگامی که میخوام مطلب ویرایش کنمريال هنگامی که میخوام کاپوننت پلاگین یا ماژولی رو ویرایش یا فعال و غیرفعال کنم و ...وقتی کلیک میکنم صفحه سفید میشه و چیزی رو نمیاره!! جوملا2.5 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 از کی این مشکل بوجود اومد؟؟ چیزی نصب یا حذف کردید؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khoshiha 1 ارسال شده در مهر 93 از کی این مشکل بوجود اومد؟؟ چیزی نصب یا حذف کردید؟؟؟ فکر کنم بعد نصب پلاگین jAutoMeta اینجوری شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khoshiha 1 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) فکر کنم بعد نصب پلاگین jAutoMeta اینجوری شد از دو روز پیش از تو هاست پاکش هم کردم ولی فرقی نکرد ویرایش شده مهر 93 توسط khoshiha نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مهر 93 سلام اول از تنظیمات کلی جوملا نمایش خطاها رو فعال کنید تا ببینیم چه خطایی نشون میده، صفحه سفید یعنی خطا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در مهر 93 سلام قالب بخش مدیریت رو عوض کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 با قالب مدیریت ارتباطی نداره دوست عزیز شما کاری که آقای انگوتی گفتن انجام بده. شما از دیتابیس حذف کردی افزونه رو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khoshiha 1 ارسال شده در مهر 93 با قالب مدیریت ارتباطی نداره دوست عزیز شما کاری که آقای انگوتی گفتن انجام بده. شما از دیتابیس حذف کردی افزونه رو؟ دوستان یبار بک آپ گرفتم و دوباره برگردوندم درست شد دمتون گرم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر