payamak 4 ارسال شده در مهر 93 سلام خسته نباشید... میخواستم بپرسم چطور میتونم نمونه ای از اطلاعات منو هارو در صفحه اصلی(اول) سایتم داشته باشم. به عنوان مثال... دوتا منو دارم.. که در هر دو منو منوهای مختلف دیگری هستند که در این منوها مطالب زیادی قرار دارند. من میخوام که در هر منو که من به روز رسانی میکنم همزمان مطالبش در صفحه اول سایت هم نمایش داده بشه... یعنی هر منویی رو که من به روز رسانی کردم به عنوان به روز ترین مطالب در صفحه اول هم نمایش داده بشه ... و از جهت دیگر کاربر مطلب به روز شده رو هم در صفحه اول ببینه(البته با رعایت ترتیب به روز رسانی) هم بتونه با مراجعه به منوی مربوطه مطلب رو دراونجا پیدا کنه لطفا راهنمایی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مهر 93 سلام خسته نباشید... میخواستم بپرسم چطور میتونم نمونه ای از اطلاعات منو هارو در صفحه اصلی(اول) سایتم داشته باشم. به عنوان مثال... دوتا منو دارم.. که در هر دو منو منوهای مختلف دیگری هستند که در این منوها مطالب زیادی قرار دارند. من میخوام که در هر منو که من به روز رسانی میکنم همزمان مطالبش در صفحه اول سایت هم نمایش داده بشه... یعنی هر منویی رو که من به روز رسانی کردم به عنوان به روز ترین مطالب در صفحه اول هم نمایش داده بشه ... و از جهت دیگر کاربر مطلب به روز شده رو هم در صفحه اول ببینه(البته با رعایت ترتیب به روز رسانی) هم بتونه با مراجعه به منوی مربوطه مطلب رو دراونجا پیدا کنه لطفا راهنمایی کنید با تشکر وارد مدیریت منوها شوید سپس منوی صفحه اول را باز کنید و در قسمت انتصاب مجموعه به منو تمامی مجموعه ها را انتخاب کنید | یا فقط مجموعه هایی را که می خواهید در صفحه اول هم نمایش داده شوند را انتخاب کنید 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر