moh377 6 ارسال شده در مهر 93 با سلام من در سایتم یک فرد رو به عنوان نویسنده انتخاب کردم اما وقتی میخوام با پروفایل اون در آدرس mydomin/administrator وارد شم میگه شما اجازه ی ورود به این بخش رو ندارید . آیا یک نویسنده باید با این آدرس وارد بشه یا نه . اصلن چجوری میتونه یک مقاله رو ارسال کنه ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 نویسنده تنها میتونه از طریق خود وب سایت مقاله ارسال کنه ورود به مدیریت مختص به مدیرانه شما در سایت بخشی کاربری تعیین کنید تا نویسنده بتونه مقاله ارسال کنه 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alikarimi8 23 ارسال شده در مهر 93 با سلام من در سایتم یک فرد رو به عنوان نویسنده انتخاب کردم اما وقتی میخوام با پروفایل اون در آدرس mydomin/administrator وارد شم میگه شما اجازه ی ورود به این بخش رو ندارید . آیا یک نویسنده باید با این آدرس وارد بشه یا نه . اصلن چجوری میتونه یک مقاله رو ارسال کنه ؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین . سلام.تنها کاربران با دسترسی ادمین یا مدیریت میتونند وارد مدیریت سایت شوند واز اونجا مطلب بذارند.یا دسترسی کاربر را افزایش بدید یا از قسمت منو ها یک لینک ارسال مطلب برای نویسندگان خود ایجاد نمایید... 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 سلام.تنها کاربران با دسترسی ادمین یا مدیریت میتونند وارد مدیریت سایت شوند واز اونجا مطلب بذارند.یا دسترسی کاربر را افزایش بدید یا از قسمت منو ها یک لینک ارسال مطلب برای نویسندگان خود ایجاد نمایید... سلام ، خوب یعنی در این صورت اون فرد میتونه به ماژول ها و خیلی چیز های دیگر دسترسی داشته باشد ، میشه کاربری این طوری باشه که بتونه مطلب ارسال کنه اما به ماژول ها و دیگر اطلاعات دسترسی نداشته باشد ؟ ممنون ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام ، خوب یعنی در این صورت اون فرد میتونه به ماژول ها و خیلی چیز های دیگر دسترسی داشته باشد ، میشه کاربری این طوری باشه که بتونه مطلب ارسال کنه اما به ماژول ها و دیگر اطلاعات دسترسی نداشته باشد ؟ ممنون ... بله میتونید در تنظیمات این دسترسی رو از گروه مطلوب بگیرید و به میزان دلخواه بهش دسترسی بدید ولی برای امنیت بیشتر بهتره آدرس مدیریت رو تغییر دهید و به کسی اجازه ورود به مدیریت رو به جز مدیران و اشخاص مورد اطمینان ندهید در سایت منویی ایجاد کنید تا نویسنده بتونه مطلب ارسال کنه موفق باشید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در مهر 93 یعنی من میتونم تعریف کنم که یک نویسنده میتونه به چه چیز هایی دسترسی داشته باشه ؟ میتونید بگید از کجا این کار رو بکنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 این آموزش رو بخونید http://forum.joomina.ir/topic/16513-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D8%AF%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D9%85/ در انجمن هم اگر جستجو کنید به نتایجی خوبی میرسید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر