payamak 4 ارسال شده در مهر 93 سلام و خسته نباشید. من در سایتم سه تا ماژول نصب کردم.. این سه تا ماژول در کنار هم به صورت افقی قرار دارند. متاسفانه اندازه هیچ کدومشون مثل هم نیستن.. ولی طراحی من طوری که باید هر سه تاشون مساوی کنار هم قرار بگیرند. من هر سه تا ماژول رو واستون ضمیمه کردم... لطفا راهنمایی کنید و هر ماژول رو توضیح بدین تا بدونم جطوری میتونم باهاش کنار بیام تا بتونم هم اندازه بقیه اش بکنم. با تشکر mod_currentdatetime_1.6_2.zip mod_g_prayer_times_2.5.zip mod_dailyquotes_monthly2.5.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 خب شما این سه ماژول رو قرار بدید و موقعیت اون هارو هم اندازه باهم ست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payamak 4 ارسال شده در مهر 93 خب شما این سه ماژول رو قرار بدید و موقعیت اون هارو هم اندازه باهم ست کنید بله قاعدتا باید این کارو بکنم.. ولی چطوری؟ سوالم اینه.. جطوری این کارو به این راحتی که فرمودین انجام بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 دمو قرار بدید تا راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payamak 4 ارسال شده در مهر 93 دمو قرار بدید تا راهنماییتون کنم من ماژول هارو ضمیمه کردم تا ماژول رو ببینید و راهنمایی کنید.. لطفا راهنماییم کنید چون بد جور گیرم... از اساتید محترم میخوام راهنماییم کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 من ماژول هارو ضمیمه کردم تا ماژول رو ببینید و راهنمایی کنید.. لطفا راهنماییم کنید چون بد جور گیرم... از اساتید محترم میخوام راهنماییم کنید با تشکر عزیز من بزرگ ترین استاد برنامه نویس و جوملاکار هم که بیاد وقتی قالب رو نبینه نمیتونه بهتون بگه در کدوم فایل تغییر ایجاد کنید تا فلان موقعیت ها هم اندازه بشه. اگر میخواهید کارتون راه بیافته خواهشا طبق درخواست ها و دستور ها پیش برید در غیر این صورت من شرمندم نمیتونم براتون کاری انجام دهم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payamak 4 ارسال شده در مهر 93 عزیز من بزرگ ترین استاد برنامه نویس و جوملاکار هم که بیاد وقتی قالب رو نبینه نمیتونه بهتون بگه در کدوم فایل تغییر ایجاد کنید تا فلان موقعیت ها هم اندازه بشه. اگر میخواهید کارتون راه بیافته خواهشا طبق درخواست ها و دستور ها پیش برید در غیر این صورت من شرمندم نمیتونم براتون کاری انجام دهم. متوجه منظورتون هستم دوست عزیز... فقط بفرمایید دموی چی رو بزارم.... من الآن با لوکال کار میکنم... بفرمایید چطور انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 خب به صورت تست سایت رو به هاست انتقال دهید تا این تغییرات روش انجام بشه به هرحال من تا قالب رو نبینم نمیتونم کدهاشو آنالیز کنم و متوجه بشم چیکار باید بکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر