personable 55 ارسال شده در مهر 93 درود بر دوستان من پلاگین Captcha - ReCaptcha ، را فعال کردم و در بخش کاربران و تنظیمات کلی هم تنظیم شده است ! کلید های خصوصی و پابلیک را هم وارد نمودم و در موقع ثبت نام کد را نشان میدهد ! اما بعد از وارد کردن کد در بخش ثبت نام، اخطار اشتباه بودن کد را میدهد ، در صورتی که درست وارد میشود . لطفا راهنمایی کنید ، که مشکل از کجاست . سپــــاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 UpDate Post لطفا کمی صبور بوده و منتظر پاسخ بمانید. مخفی شد. 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 لطفا کمی صبور بوده و منتظر پاسخ بمانید. مخفی شد. دو بار این پست رفته پایین ، 30 تا پست جدید روش اومده ! و من همچنان منتظر پاسخ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 اگر کسی بتواندمطمئن باشید از کمک به شما دریغ نمی کند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر