personable 55 ارسال شده در مهر 93 درود بر شما چطور میشه که وقتی کاربری در سایت ثبت نام میکنه ، اجازه ویرایش مشخصات کاربری خودش رو نداشته باشه ! نه نام, نه یوزر نیم و نه ایمیلش ! فقط پسوردش رو بتونه عوض کنه . همچنین ویرایشگری که در اختیار داره میخوام ساده باشه و هیچ ابزاری در اختیار نداشته باشه . در ضمن وقتی تغییراتی در بخش مشخصات کاربری داده میشه و دکمه سیو توسط کاربر زده میشه ، وارد صفحه 404 میشه . اما مشخصاتی که تغییر داده اعمال میشه من در سایتم در قسمت تنظیمات کاربران ، پارامترهای کاربر در بخش کاربری را روی مخفی گذاشتم ! اما همچنان اجازه تغییرات برای کاربران رجیستر وجود دارد ! ممنون میشم اگر مشکلاتی که عنوان کردم رو تک تک پاسخ دهید . سپـــــــاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مدیریت کاربران cb رو نصب کنید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 کامپوننت را نصب کردم ! لطفا اموزشی که در موردش در توضیحات کامپوننت آمده است را بفرمایید از کجا باید دریافت کنم ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) چیز راحتیه کمی باهاش کار کنید آشنا میشید. خود منم هیچ آموزشی براش نخوندم ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در مهر 93 چیز راحتیه کمی باهاش کار کنید آشنا میشید. خود منم هیچ آموزشی براش نخوندم بله ، ممنون ، در پیکر بندی کامپوننت توضیحات وجود داشت . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) این روش شاید راه گشا باشد. این پرونده را باز کنید components\com_users\models\forms\profile.xmlبرای نمونه فیلد پسورد را اینگونه ویرایش کنید . برای دیگر فیلدها هم به همین روش <field name="password1" type="password" readonly="true" /> ویرایش شده مهر 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : personable و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر