moh377 6 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان اگر بخوام به کسی دسترسی بدم (مثلن برای تغییر چند ماژول یا تغییر گرافیک برخی نقاط و غیره ) باید چگونه این کار رو بکنم یعنی برای اون یک کاربری جدا بسازم و نام کاربری و پسورد رو بهش بدم ؟ در این زمینه باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ با تشکر از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان اگر بخوام به کسی دسترسی بدم (مثلن برای تغییر چند ماژول یا تغییر گرافیک برخی نقاط و غیره ) باید چگونه این کار رو بکنم یعنی برای اون یک کاربری جدا بسازم و نام کاربری و پسورد رو بهش بدم ؟ در این زمینه باید به چه نکاتی توجه کنم ؟ با تشکر از شما اولین مورد اطمینان به اون شخصه که باید بهش اطمینان کامل داشته باشید میتونید یه کاربری جدید براش بسازید و پس از انجام کار اون یوزر رو حذف کنید یا اینکه همون دسترسی ادمین رو بدید ولی بعد از انجام کار مشخصات رو تغییر دهید ولی اصل دسترسی دادن به کسی مسئله اطمینان است موفق باشید 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميتونيد دسترسي ادمين كل رو به فرد مورد نظر بديد و دسترسي پوشه هايي غير از modules رو 0 قرار بديد 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moh377 6 ارسال شده در شهریور 93 سلام ممنون از پاسخ های شما ... اگر بتونم برای یک کار خاص بهش دسترسی بدم خیلی خوب میشه به نظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با اين روشي كه گفتم خاص ميشه دسترسيش فقط پوشه module و index.php و com_installer داخل پوشه component رو 0 نديد بقيه رو 0 بديد 1 واکنش ها : moh377 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر