alisadat 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام. جدیدا در سایت جوملایی خود با پیام خطای Not Acceptable مواجه میشم و سایتم از دسترس خارج میشه. ( هم بخش مدیریت و هم خود سایت از دسترس خارج میشن) لطفا جهت رفع اون منو راهنمایی کنید. از وقتی که افزونه xmap را نصب کردم ا این خطا مواجه شدم. هاست مورد استفاده من هاست جومینا هست که آقای فرحزادیان مشکل را مربوط به جوملای من دونستن و گفتن که هاست مشکلی نداره. لطفا دلیل این مشکل و راه حل اون را دقیق برام توضیح بدین. ممنون. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisadat 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام. جدیدا در سایت جوملایی خود با پیام خطای Not Acceptable مواجه میشم و سایتم از دسترس خارج میشه. ( هم بخش مدیریت و هم خود سایت از دسترس خارج میشن) لطفا جهت رفع اون منو راهنمایی کنید. از وقتی که افزونه xmap را نصب کردم ا این خطا مواجه شدم. هاست مورد استفاده من هاست جومینا هست که آقای فرحزادیان مشکل را مربوط به جوملای من دونستن و گفتن که هاست مشکلی نداره. لطفا دلیل این مشکل و راه حل اون را دقیق برام توضیح بدین. ممنون. خطای نمایش داده شده عیناعبارت زیر هست: Not Acceptable An appropriate representation of the requested resource /administrator/index.php could not be found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر