mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من جوملای 2.5 رو روی سیستم لوکال نصب کردم مشکلی که الان با آن برخورد کردم اینه که ماژول Simple Upload را نصب کردم و درست کار می کند زمانی که از آن یک رونوشت می گیرم تا در جای دیگر استفاده کنم صفحه سایت بالا نمی آید از دوستان اگر کسی می تونه کمکی کنه ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آيا دوباره هم نصب كنيد همين مشكل به وجود ميايد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 آيا دوباره هم نصب كنيد همين مشكل به وجود ميايد؟ دوباره اجازه نصب نمیده پیغام میده که این ماژول در حال استفاده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 سلام این مشکل افزونه هست که براش محدودیت ایجاد میکنه، نمایش خطاها رو فعال کنید به احتمال زیاد یک خط خطا نشون میده! خطا رو بذارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 سلام این مشکل افزونه هست که براش محدودیت ایجاد میکنه، نمایش خطاها رو فعال کنید به احتمال زیاد یک خط خطا نشون میده! خطا رو بذارید ( ! ) Strict standards: Only variables should be assigned by reference in نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 ( ! ) Strict standards: Only variables should be assigned by reference in Fatal error: Cannot redeclare fileUpload() (previously declared in C:\wamp\www\joomla\modules\mod_simpleupload\mod_simpleupload.php:15 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 بله اون تابعی که اسمش رو نوشته دوبار ایجاد میشه و این یعنی خطا یا باید تابع رو به قالبتون انتقال بدید که یکبار ایجادا بشه و یا اینکه از اون ماژول نباید دوتا در یک صفحه استفاده کنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 میشه راهنمایی کنید مشکل و حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 فايل xml رو باز كنيد <name> رو پيدا كنيد هرچي بعد از اين كد تا قبل از كد </name> نوشته شده رو عوض كنيد ببينيد حل ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 فايل xml رو باز كنيد <name> رو پيدا كنيد هرچي بعد از اين كد تا قبل از كد </name> نوشته شده رو عوض كنيد ببينيد حل ميشه سلام راه حل رو که گفتم، الان این دقیقا برای چه موردی هست آقا رضا؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آقاي محسن كيان گفتن مشكلشون حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 بله میدونم من راه حل رو گفتم این چیزی که شما نوشتید برای چی هست؟ فايل xml رو باز كنيد <name> رو پيدا كنيد هرچي بعد از اين كد تا قبل از كد </name> نوشته شده رو عوض كنيد ببينيد حل ميشه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آقاي انگوتي من پست شما رو نديدم گفتم شايد با اينكار كه نام افزونه رو تغيير بديد درست بشه معذرت ميخوام 1 واکنش ها : رامین انگوتی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 سلام نه عزیزم اینطور نیست مورد دوستمون رو گفتم باید چیکار کنند، روش تغییر نام هم فقط از طریق فایل xml نیست، باید موارد دیگه ای هم اعمال بشه که کلا اینکار درست نیست برای این موضوع. دوستمون اگر نتونستند مشکلشون رو حل کنن اطلاعات هاستشون + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی میکننن تا مورد رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 سلام نه عزیزم اینطور نیست مورد دوستمون رو گفتم باید چیکار کنند، روش تغییر نام هم فقط از طریق فایل xml نیست، باید موارد دیگه ای هم اعمال بشه که کلا اینکار درست نیست برای این موضوع. دوستمون اگر نتونستند مشکلشون رو حل کنن اطلاعات هاستشون + لینک این تاپیک برام پیام خصوصی میکننن تا مورد رو حل کنم آقای انگوتی میشه من چطور می تونم تابع را به قالب اضافه کنم؟ من ماژول رو در دو صفحه متفاوت هم که قرار می دم باز همان اتفاق می افته ؟ من از سیستم لوکال استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر