nahid 4 ارسال شده در شهریور 93 درود من میخوام یه سیستم رزرو نوبت برای سایت بسازم، که این کار رو با کامپوننت PBBooking انجام دادم که فارسی نیست اما خوب کار می کنه، حالا فقط یه مشکل دارم، اونم اینکه وقتی طرف یه وقت رزرو میکنه ، یه پیامک برای ادمین (صاحب کسب و کار) بره. چه طوری می تونم سیستم پیامکی رو به این کامپوننت وصل کنم؟ سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) باید براش یه پلاگین نوشته بشه که با اون سیستم پیامک مد نظر ارتباط برقرار کنه با دوستان افزونه نویس در تماس باشید ویرایش شده شهریور 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن اگر تابحال سرویس نگرفتید بهترین سرویس دهنده سرویس پیامک ایرانیان هست که توی صفحه اصلی سایت جومینا موجوده لینکش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nahid 4 ارسال شده در شهریور 93 مرسی، پلاگینی عمومی وجود نداره که بتونه سیستم پیامکی رو به هر کامپوننتی وصل کنه؟ یعنی حتما باید اختصاصی پلاگین نوشته بشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 برای اتصال هر کامپوننت به سیستم پیامکی پلاگینی جدا باید نوشته بشه چون اصلا امکان پذیر نیست که مثلا یک پلاگین بیاد همه کامپوننت هارو متصل به سیستم کنه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر