kevinetm 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان من کامپوننت فوکا گالری نصب کردم بدون مشکل نصب شد ولی وقتی وارد قسمت مدیریتش میشم یکسزی نوشته میاد ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از چی میتونه باشه من تصویر محیط کامپوننت گذاشتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان من کامپوننت فوکا گالری نصب کردم بدون مشکل نصب شد ولی وقتی وارد قسمت مدیریتش میشم یکسزی نوشته میاد ممنون میشم راهنماییم کنید که مشکل از چی میتونه باشه من تصویر محیط کامپوننت گذاشتم. سلام اگه به فایل php.ini یا همون فایل پیکربندی پی اچ پی دسترسی داری خط زیر رو پیدا کن error_reporting = مقدارش هر چی که هست با خط زیر جایگزینش کن error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT اگه به php.ini دسترسی نداری داخل فایل .htaccess خط زیر رو اضافه کن php_value error_reporting 30711 اگه به این هم دسترسی نداری درابتدای فایل index.php خط زیر رو بنویس error_reporting(E_ALL & ~E_STRICT & ~E_NOTICE); بدرود... 2 واکنش ها : kevinetm و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 داش سعید اینی که شما میفرمائی درسته ولی فقط از نمایش خطا جلوگیری می کنه ممکنه بعدا مشکلاتی داشته باشه بهتره خطا رو رفع کنیم نه اینکه جلوی نمایش خطا رو بگیریم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) داش سعید اینی که شما میفرمائی درسته ولی فقط از نمایش خطا جلوگیری می کنه ممکنه بعدا مشکلاتی داشته باشه بهتره خطا رو رفع کنیم نه اینکه جلوی نمایش خطا رو بگیریم سلام راه بی دردسرش اینه که یه نسخه بی مشکل دیگه نصب کرد.معمولا مشکل خاصی پیش نمیاد.چون خودم همیشه ازش استفاده کردم ولی در کل تا زمانی که درمان قطعی در دسترس نباشه می تونی از مسکن استفاده کنی.بهر حال اینم یه مسکن بود که در صورت نیازوتمایل میتونه استفاده بشه warning معمولامشکل آنچنانی پیش نمیاره.اگه حل بشه که بهتره ولی اگه نشد هم مسئله ای ایجاد نمیکنه بدرود... ویرایش شده شهریور 93 توسط داش سعید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر