barani 3 ارسال شده در شهریور 93 سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم صفحه خطای 500 که در قسمت مدیریت با کلیک بر روی گزینه ها ظاهرمیشه دلیلش چیه ؟؟ لطفاً در این زمینه راهنماییم کنید.......ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 احتمالا افزونه ای که نصب کردید با ورژن جوملاتون سازگار نبوده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 این خطا رو میده : DateTime::__construct(): Failed to parse time string (-2677-68690-21 00:00:00) at position 3 (7): Unexpected character برای دونستن اینکه کدوم افزونه هست میتونم افزونه ها رو تک به تک غیر فعال کنم ؟؟ یا اینکه باید حذفشون کنم؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس صفحه خطا رو بگذارید تا راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 تو قسمت مدیریت این صفحه خطا ظاهر میشه مممنونم از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 گفتم آدرس رو بگذارید نه بگید کجا این اتفاق میافته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
barani 3 ارسال شده در شهریور 93 در قسمت مدیریت مطلبها برای ویرایش یک مطلب ، روی اون مطلب کلیک میکنم این صفحه میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببینید آدرس صفحه رو بدید منظورم آدرسی مثل www.joomina.ir هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر