me64 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من یک موقعیت در قالبی که طراحی کردم به اسم slider دارم مشکل اینجاست که وقتی ماژولی در این موقعیت منتشر میکنم ماژولهای موقعیت content ناپدید میشوند. اگر لینک زیر را ملاحظه بفرمایید متوجه میشوید که با انتشار اسلاید شو در بالای صفحه در موقعیت slider ماژولی که در موقعیت Content است ناپدید میشود. (ماژول گلوبال نیوز در حال حاضر در وضعیت انتشار در موقعیت content است ولی فرقی نمیکند اگر ماژول دیگری هم در موقعیت Content بزارم باز هم همین اتفاق می افتد.) دموی آنلاین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يه عكس بگذاريد از نمايش و عدم نمايش اسلايد شو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 عکس نمیتونه واضح باشه سوال خیلی واضح هستش ربطی هم نباید به اسلاید شو داشته باشه چون هر ماژولی که تو اون موقعیت میزارم این مشکل به وجود میاد مشکل رو هم گفتم که وقتی تو موقعیتی که اسمش slider هست هر ماژولی رو بزارم، ماژولهایی که تو موقعیت Content قرار دارند ناپدید میشوند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خوب میخوام مشکلتون رو حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام من یک موقعیت در قالبی که طراحی کردم به اسم slider دارم مشکل اینجاست که وقتی ماژولی در این موقعیت منتشر میکنم ماژولهای موقعیت content ناپدید میشوند. اگر لینک زیر را ملاحظه بفرمایید متوجه میشوید که با انتشار اسلاید شو در بالای صفحه در موقعیت slider ماژولی که در موقعیت Content است ناپدید میشود. (ماژول گلوبال نیوز در حال حاضر در وضعیت انتشار در موقعیت content است ولی فرقی نمیکند اگر ماژول دیگری هم در موقعیت Content بزارم باز هم همین اتفاق می افتد.) دموی آنلاین سلام خاصیت overflow:hidden خط 290 فایل template.css روکه واسه کانتنت گذاشتی حذف کن و بعد بهش عرض بده و استایل مناسب واسش تعریف کن ویرایش شده شهریور 93 توسط shami123 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 سلام خاصیت overflow:hidden خط 290 فایل template.css روکه واسه کانتنت گذاشتی حذف کن و بعد بهش عرض بده و استایل مناسب واسش تعریف کن ممنون با برداشتن overflow:hidden حالا تو قسمت content دیکه ماژول ظاهر میشود. ولی همانطور که مدتظر است در مرکز قرار ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با برداشتن overflow:hidden حالا تو قسمت content دیکه ماژول ظاهر میشود. ولی همانطور که مدتظر است در مرکز قرار ندارد. بلکه زیر div با اسم level4 قرار میگیرد میتونید در لینک زیر مشاهده بفرمایید. در ضمن فایلهای css و کدهای html رو پیوست کردم http://www.mehran.hol.es/rajabi/ template-&-index.zip ویرایش شده شهریور 93 توسط me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 میشه تو یه عکس به من بگید قسمت content کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ?tp=1 رو هم که بستین آدم نمیتونه بفهمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 با برداشتن overflow:hidden حالا تو قسمت content دیکه ماژول ظاهر میشود. ولی همانطور که مدتظر است در مرکز قرار ندارد. بلکه زیر div با اسم level4 قرار میگیرد میتونید در لینک زیر مشاهده بفرمایید. در ضمن فایلهای css و کدهای html رو پیوست کردم http://www.mehran.hol.es/rajabi/ سلام خب بخاطر اینه که level4 قبل از content قرارداره.جاشونو عوض کن اول کانتنت باشه بعد لول 4 بدرود... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 ?tp=1 رو هم که بستین آدم نمیتونه بفهمه اینی رو که میگید من نبستم اصلا نمیدونم چطور باز یا بسته میشه سلام خب بخاطر اینه که level4 قبل از content قرارداره.جاشونو عوض کن اول کانتنت باشه بعد لول 4 بدرود... خب این شکلی که فرقی نکرد content میاد بالای level4 قرار میگیره میخوام کنارش باشه به عکس زیر توجه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 اینی رو که میگید من نبستم اصلا نمیدونم چطور باز یا بسته میشه خب این شکلی که فرقی نکرد content میاد بالای level4 قرار میگیره میخوام کنارش باشه به عکس زیر توجه بفرمایید سلام من هم دقیقا می دونم چی میخواین کاری که باید بکنی اینه که بعداز تعریف سایت های دیگربیای و کانتنت رو تعریف کنی البته با عرض کمتر.درحال حاضر ظاهرا50%درنظر گرفتی مثلا40%درنظر بگیر float برای کانتنت رو هم پیروساید بار دیگروب سایت ها left درنظر بگیر بعدمیای و level4 روتعریف میکنی با float:right اینجوری هر سه ستون دریک ردیف کنار هم اند عرض ستون ها رو هم خودت انتخاب کن فقط طوری در نظر بگیرکه همه توی یک ردیف جابشن و به ستون بعدی انتقال داده نشن مثلا سایدبارها رو 25%درنظر بگیروکانتنت رو 45%در نظربگیر البته این مقادیربا توجه به مقدار margin که برای هرکدومشون درنظربگیری کمتر خواهد شد بدرود... 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 ممنونم خیلی خیلی ممنونم با این کار درست شد ولی مسئله اینجاست که اگر به خاصیت width در contetn مقدار auto بدم دوباره میاد زیر level4 قرار میگیره اگر با درصد کار کنم در دیگر browser های دیگه مثل IE و Firefox به مشکل بر میخورم یه مشکل دیگه ای هم که بعد این تغییرات به وجود اومد اینه که در کروم وقتی وارد سایت میشم کروم لود صفحه رو تموم نمیکنه در صورتی که تمام اجزای صفحم لود شدن لینک دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shami123 36 ارسال شده در شهریور 93 ممنونم خیلی خیلی ممنونم با این کار درست شد ولی مسئله اینجاست که اگر به خاصیت width در contetn مقدار auto بدم دوباره میاد زیر level4 قرار میگیره اگر با درصد کار کنم در دیگر browser های دیگه مثل IE و Firefox به مشکل بر میخورم یه مشکل دیگه ای هم که بعد این تغییرات به وجود اومد اینه که در کروم وقتی وارد سایت میشم کروم لود صفحه رو تموم نمیکنه در صورتی که تمام اجزای صفحم لود شدن لینک دمو سلام با هر مرورگری نگا کردم مشکلی نداشت ******************* اگه عرض رو اتومات بگیری واسه کانتنت،به دلیل عرض زیادماژول داخل اون بهم ریختگی یا همون overflow ایجاد میشه راهش اینه که یا عرض ثابت واسه کانتنت تعریف کنی یا اینکه عرض کانتنت رو اتومات بگیری ولی در عوض عرض ماژول های داخل اون رو محدود کنی که در این ماژول گلوبال نیوزی که گذاشتی باید عرضش بشه حدود 550 تا بهم ریختگی پیش نیاد خلاصه با ید محتوای داخل کانتنت رو محدود کنی که از این عرض بیشتر نشه بدرود... 1 واکنش ها : me64 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
me64 4 ارسال شده در شهریور 93 الان تقریبا همه چیز خوبه ولی در موقعی که بروزر را کوچک میکنم یا اندازش را با موس کوچک و بزرگ میکنم دو اتفاق می آفتد که با نظر شم دوستان باید درستش کنم1- Level4 که last-news و top-news و prayer-times را در خود دارد وقتی صفجه را کوچک و بزرگ میکنیم به زیر صفحه منتقل میشود2- به سایت http://www.afkarnews.ir/ اگر یروید ملاحظه میفرمایید هر چقدر انداره صفحه را کوچک و بزرگ کنیم هیچ تاثیری در اندازه دایوها ندارد در browser ها هم یکسان است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 براي مشكل اول عرض main رو از 75 درصد تغيير بديد به 980px و براي مشكل دوم شما همه عرض ها رو اتوماتيك داديد بهتره با px وارد كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر