mad6198 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام من کدهای یک منو رو بصورت آماده دارم این کدها شامل یک یک فایل css هست وهمچنین یک فایل jquery هم داره حالا میخواستم بدونم چطور میتونم این منو رو تو قالبم استفاده کنم لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر این نوع خواسته شما نیاز به دانش قالب نویسی جوملا و همچنین html و css دارد به همین سادگی شما فکر می کنید دوستان و بنده نمی توانیم کمک کنیم حداقل کار نیاز به فایل های موجود منو مورد نظری که اعلام کرده اید است که بتوان با تسریع به درخواست شما برسیم موفق باشید 1 واکنش ها : mad6198 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mad6198 0 ارسال شده در شهریور 93 من میخوام از این منو توی قالبم استفاده کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو رو پیوست کردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mad6198 0 ارسال شده در شهریور 93 این فایل منو هست SlideDownBoxMenu.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين فايل بايد براي جوملا ترجمه بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر