چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام درسایت انگلسیم هرمنوبه غیر از home منتشر میکنم در سایت خطای 404 میده وجالبه اگه ان منو را ویژه کنم به عنوان من اصلی به نمایش در میاد مشکل از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 هميشه بايد منوي Home پيش فرض باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام بله وقتی home پیش فرضه منو دیگری کارنمیکنه وخطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سلام بله وقتی home پیش فرضه منو دیگری کارنمیکنه وخطا میده شما بايد منو هاي ديگه رو بهش موقعيت بدي منوي home هميشه بايد پيش فرض باشه و همون منويي هست كه بصورت يك نوار در بالاي سايت نشون داده ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام بله متوجم موقعیت میدم خطای 404 میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دمو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر