eemanmilad 2 ارسال شده در فروردین 90 [JUSTIFY]ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلادی هاتفا بنا به در خواست دوستان عزیز جهت اضافه کردن تاریخ میلادی و قمری به نسخه قبلی ؛ با فاصله بسیار کوتاه با اضافه کردن مواردی که به آن اشاره خواهد شد ، منتشر گردید .[/JUSTIFY]ماژول تاریخ و زمان شمسی - قمری - میلادی هاتفا بنا به در خواست دوستان عزیز جهت اضافه کردن تاریخ میلادی و قمری به نسخه قبلی + در این ویرایش سعی شد ماژول جهت نمایش درست در مرورگر های IE7, IE6 بهینه شود [JUSTIFY]+ ساعتی دیگر با نمایش همزمان زمان دیجیتالی و عقربه ای به ماژول اضافه شد .[/JUSTIFY]+ ساعتی دیگر با نمایش همزمان زمان دیجیتالی و عقربه ای - از محیط مدیریت ماژول می توانید انتخاب کنید + تاریخ میلادی و هجری قمری به ماژول اضافه گردید؛ - امکان فعال یا غیرفعال کردن و یا تغییر رنگ دادن این امکان از قسمت مدیریت ماژول جوملایی های عزیز می توانند در ادامه نمایی از پارامترها را ببینند ؛ و ماژول را دریافت نمایند [/align] [align=RIGHT]باز به مانند پست قبلی موارد زیر را یادآوری می کنم :[/align] [align=JUSTIFY]+ هنگام وارد کردن کد رنگ دلخواه ، کد را بدون " # " و همچنین در هنگام وارد کردن اندازه ها بدون " px " وارد نمایید[/align] [align=JUSTIFY]+ در بلوک های که عرض کوچکی دارند ، برای دریک راستا قرار گرفتن اجزای تاریخ ، سایز ها را تنظیم کنید .[/align] [align=JUSTIFY]+ دوستانی که از نسخه 2.0 استفاده می کنند و می خواهند از این ماژول کنند باید نسخه قبلی حذف و این نسخه را نصب کنند[/align][align=JUSTIFY]دانلود http://dl.joomina.ir/file.php?file=e0fa553358ba7db2b9be79263722fc10 [/align] [align=RIGHT]باز به مانند پست قبلی موارد زیر را یادآوری می کنم :[/align] [align=JUSTIFY]+ هنگام وارد کردن کد رنگ دلخواه ، کد را بدون " # " و همچنین در هنگام وارد کردن اندازه ها بدون " px " وارد نمایید[/align] [align=JUSTIFY]+ در بلوک های که عرض کوچکی دارند ، برای دریک راستا قرار گرفتن اجزای تاریخ ، سایز ها را تنظیم کنید .[/align] [align=JUSTIFY]+ دوستانی که از نسخه 2.0 استفاده می کنند و می خواهند از این ماژول کنند باید نسخه قبلی حذف و این نسخه را نصب کنند[/align][align=JUSTIFY][align=JUSTIFY] [/align][align=JUSTIFY]منبع : http://www.hotfa.ir/ [/align][JUSTIFY] [/JUSTIFY] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام ممنونم از زحماتتون... لطفا فقط یک بار قوانین انجمن رو مطالعه کنید... این الحاق برای جوملا 1.5 هست (منتقل شد به بخش مربوطه) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
robat2153 0 ارسال شده در آذر 90 سلام-دوستان وقتی این ماژول تو سایتم میذارم مثلا مرداد میره زیر 1389 بهم میریزه علتش چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در آذر 90 سلام شاید موقعیت قالبتون مشکل داره لطفا ادرس سایت تون رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abshr24 0 ارسال شده در آذر 90 با سلام خیلی خیلی ممنون بابت این افزونه ها واقعا حال دادن من. جدی و دور از خالی بندی من یک افزونه رو از چند جا دانلود کردم که حقیقتا مشکل داشت. کامپوننت جی کامنت، ولی از اینجا دانلودش کردم بدون تبلیغات بود و خیلی هم راحت کارم رو راه انداخت بدون مشکل. درسته که اول نیستین ولی امیدوارم که بهترین باشین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آذر 90 سلام دوست عزیز .. با توجه به محل قرار گیری ماژول باید ابعاد نمایش تاریخ رو تنظیم کنید ، اگه اشتباه نکنم با اندازه 70 و سایر متغییر ها 8 باشه درست نمایش داده میشه .. ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر