m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) ببخشید کسی مشابه این اسلاید را می شناسد لینک بدهد لطفا ویرایش شده شهریور 93 توسط محمد تیموری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 اسلایدشو زیاده اینم که شما گذاشتید خیلی سادس و با خیلی از اسلایدشو ها میشه درش اورد یه سری به اسلایدشو های جومینا بزنید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 اسلایدشو زیاده اینم که شما گذاشتید خیلی سادس و با خیلی از اسلایدشو ها میشه درش اورد یه سری به اسلایدشو های جومینا بزنید می خواهم مثل این باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 لینک بدید تا بررسی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 لینک بدید تا بررسی شود این اسلاید برای یک وبلاگ بود http://farhangrayan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پس ميشه يه كاريش كرد صبر كنيد الان بهتون ميگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين يكم زمان ميبره من ميرم امتحان دارم برگشتم براتون درست ميكنم ساعت 4 امتحان دارم فعلا خدانگهدار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 می شه دوستان راهنمای کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يكم طول ميكشه دارم روش كار ميكنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 يكم طول ميكشه دارم روش كار ميكنم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 لطفا راهنمای کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m0330 3 ارسال شده در شهریور 93 کسی نیست یک رهنمای کند من را نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 کسی نیست یک رهنمای کند من را دوست عزیز آقای قاسمی که پست قبلی خود اعلام کردن پیگر کار شما هستند و شما از طریق پیغام خصوصی در جریان درخواست خود باشید نیازی به ارسال اسپم ندارد این دلیل طول کشیدن هم شخصی سازی ماژول اسلاید شو است که نیاز به وقت کافی و حوصله می باشد انشالله زودتر به نتیجه خواهید رسید موق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 من بهشون گفتم اين اسلايد شو با تغيير كد ها خيلي مشكله بايد از اول نوشته شه يا اگر همينو بخوان عين خودش نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر