چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام این پوشه subdomain درکجای هاست هست وبه چه نامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) وقت بخیر ساب دامین وقتی ساخته نشود و در مدیریت هاست نداشته باشید پوشه ایی برای ساب دامین ها ندارید توضیح : نحوه ایجاد ساب دامین در سی پنل : برای ایجاد subdomain ابتدا وارد سی پنل خود شویدمانند تصویر زیر از قسمت domains روی گزینه Subdomains کلیک کنید سپس یک ساب دامین ایجاد کنید موفق باشید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی آپلود تصاوير در سايت جومينا 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام این من میدونم که میشه دراینجاساخت بعد ازساخت فایلش درکجا قرارمیگیره من سایت خودم نساختم ممکنه براش نساخته باشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر با عرض پوزش اگر اشتباها خدمتان عرض کردم بعد از ساخت در همان پوشه Public_html می توانید فولدر مورد نظر خود را که به نام ساب دامین ساخته شده است را ببنید و هر فایلی در داخل آن پوشه قرار دهید در ساب دامین به نمایش در خواهد آمد موفق باشید 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر