lmsdesigning 0 ارسال شده در فروردین 90 دوستان من زمانی که کامپوننت نظرات رو در جوملا 1.5 خودم نصب می کنم بعد از نصب زبان منوهای اون درست عمل نمیکنه. مثلا به جای comment می نویسه rsm_comment و برای همه همین کار رو می کنه. من حتی کامپوننت های دیگه ای هم امتحان کردم ولی بازم همین مشکل رو داره. البته من این مشکل رو فقط با کامپوننت نظرات دارم و بقیه کامپوننت هام درسته. ممنون میشم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید یعنی هر الحاقی که مختص نظرات هست نصب می کنید ابتدای اسمش می زنه rsm_ !؟ نام مستعارش منوش رو خودتون تعیین کنید... اگر منظورتون رو درست متوجه نشدم واضح تر مشکلتون رو بیان کنید یا دمو آنلاین بدید تا ببینیم... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 سلام عيدت مبارك به جومينا خوش اومدي دوست عزيز من كه درست منظور شما رو متوجه نشدم آيا منظور شما اينه كه وقتي ميخوايد از منوي كامپوننت وارد كامپوننت موردنظر بشيد اون كلمه رو اشتباه نوشته ؟؟ اگه چنين باشه اشكالي كه پيش نمياد فكر كنم فارسي سازي همينطور بوده. لطفا نام دقيق كامپوننت رو بگيد و اگه امكان داره دمو يا عكس بزاريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام افزونه و کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید. - در پاک کردن دقت کنید جداول مربوطه دیتابیس کامل حذف شده باشد. افزونه مورد نظر رو بر رروی جوملا دگه ی نصب کنید ببینید بازم مشکل دداره. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lmsdesigning 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان. خیلی ممنون که اینقدر فعالانه پاسخ گو بودید. من یه عکس رو پیوست کردم به احتمال زیاد متوجه مشکلم میشید. من هر کامپوننت نظراتی که نصب می کنم همین مشکل رو باهاش دارم البته لازم به ذکره که این مشکل رو هم تو فرانت پیج و هم توی پنل ادمین دارم! بازم اگه نیاز به توضیح بیشتر بود بفرمایید. تصوير اصلاح شد! براي مشاهده روي تصوير كليك كنيد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیزاین مشکل به دلیل نواقص فایل ترجمه شده فارسیمی باشذ. نسخه انگلیسی رو دریافت و نصب کنید خواهید دهید مشکلی وجود نداره . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lmsdesigning 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیزاین مشکل به دلیل نواقص فایل ترجمه شده فارسیمی باشذ. نسخه انگلیسی رو دریافت و نصب کنید خواهید دهید مشکلی وجود نداره . یا حق من انواع و اقسام کامپوننت های فارسی و انگلیسی نظرات رو نصب کردم بازم همین مشکل رو دارم! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به گفته های من در پست 4هارم عمل کردید ؟ یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
lmsdesigning 0 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به گفته های من در پست 4هارم عمل کردید ؟ یا حق دستتون درد نکنه شمسی جان. مشکل از دیتا بیس بود. یک بار همه دیتابیس نظرات رو پاک کردم بعد دوباره کامپوننت رو نصب کردم درست شد. بازم یک دنیا ممنون.:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید . موفق باشید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 90 سلام وقت بخیر بنده کامپیوننت نظرات rdb comment رو دانلود و نصب کردم ... در بخش تنظیمات این کامپوننت چگونه بخشها و مجموعه ها رو مشخص کنم ؟! http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13023147731.zip در زیر هیچ کدام از مطالب سایت ، بخش نظردهی قرار نگرفته ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در اردیبهشت 90 دوست عزیز شناسه های بخش ها و مجموعه ها را وارد نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر