چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام وقتی کاربرثبت نام کرده درسایتم میخواهد وارد بشه نام کاربری ورمز که میزنه وتایید میکنه باپیغام رمز خالیست مواجه میشه ودرباردوم وارد میشه حالا وقتی خروج میزنه با صفحه سفید مواجه میشه وچند حرف به هم ریخته چه کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درودبرشما چه تغییراتی قبل ازا ین اتفاق داده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) تازه گذینش فعال کردم وگرنه ماژول غیرفعال بود وکارخواصی روش انجام ندادم ویرایش شده شهریور 93 توسط چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 لطفا کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از جومينا دريافت كرديد جومينا تونو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از كدوم سايت دريافت كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 جوملا فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 داخل پوشه كامپوننت چه پوشه هايي داري و نسخه جوملات چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام کامپننت های نصب شده نسخه جوملا 2.5.22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 منظورم اسم هاشون بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام من در انجمن های دیگه سوال کردم گفتن مشکل از قالب ایا افزونه یی هست که جایگذین کزد تا مشکل من حل بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ببينيد شما بايد كامپوننت كاربري رو جايگزين كنيد منم ميخواستم كامپوننت كاربري رو اسمشو از پوشه كامپوننت بهتون بگم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام متوجه شدم منظور شما این کامپننت com-users است که در پوشه کامپننت ها هست حالا چگونه باید درست کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 همين كامپوننت رو از آخرين نسخه جوملا جايگزين كنيد دقت كنيد همون اديت رو جايگزين كنيد ممكنه جوملا فارسي با جومينا تفاوت داشت باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام هسته روجومینا کردم چگونه جایگزین کنم از بسته نسبی جوملا باید خارج کنم چگونه جایگزین کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) جوملا تون 2.5.24 هست؟ اگر نيست آپديت كنيد ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام جوملام 2.5.24 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 پس همين نسخه رو از سايت دانلود كرده و جايكزين كنيد پوشه com_user شو 1 واکنش ها : چهارسوق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen.jv 0 ارسال شده در شهریور 93 پس همين نسخه رو از سايت دانلود كرده و جايكزين كنيد پوشه com_user شو با سلام من با هاست و دامينم که از مارال هاست خريدم يک جوملا روش فعال کردم بشکل رايگان ( اصلا جوملا بلد نيستم ) يک مشکلی دارم ، قبلن راحت يوزر و پس رو ميزدم و ميرفتم توی کنترل پنلم ولی الان وقتی اينکارو ميکنم هيچ اتفاقی نميافته و صفحه ادمينستريتور رفرش ميشه و داخل پنل بهيچ وجه نميشه! با فاير فاکس و آی ای هم چک کردم نشد! چه کنم دوستان؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سوال جديد در تاپيك جديد جزو قوانين مي باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 پس همين نسخه رو از سايت دانلود كرده و جايكزين كنيد پوشه com_user شو سلام این کار کردم اما درست نشد حالا تصاویراز این دو مشکل میزارم تا گویا تر باشه ورود http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14126842001.jpg خروج http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14126842002.jpg نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مهر 93 سلام این کار کردم اما درست نشد حالا تصاویراز این دو مشکل میزارم تا گویا تر باشه ورود http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14126842001.jpg خروج http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14126842002.jpg رمزتون دارای حروف است؟؟ با یه سیستم دیگه ای مثل cb یا k2 و... تست کنید. یعنی با ماژول ورود اون افزونه ها تست کنید اگر نشد دسترسی رو پ.خ کنید تا بهتر بررسی بشه. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مهر 93 سلام مشکل حل شد ماژول با فایروال تداخل داشت یک ماژول دیگه نصب کردم درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر