pixel2007 0 ارسال شده در شهریور 93 دوستان من یک سایت تو ومپ سرور طراحی کردم اخرین نسخه اکیبا رو نصب کردم. پشتیبان گیری هم میکنه و میگه با موفقیت بوده ولی وقتی پشتیبانشو تست میکنم پوشه installation فایل index.html را نادارد و نصب انجام نمیشود. همچنین نسخه 3.6 اکیبا هم نصب میکنم با خطای دسترسی مواجه میشوم فقط باید اخرین نسخ باشد چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 index.php 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhk1367 11 ارسال شده در شهریور 93 index.php سلام اکیبا را از لینکی که برات فرستادم دانلود و نصب کنید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 در پیکربندی فرمت پشتیبان گیری رو روی zip قرار دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 در پیکربندی فرمت پشتیبان گیری رو روی zip قرار دهید این چالش گاهی برای آکیبا پیش می آید. من که پاسخ دادم . کافیست به جای index.html بنویسید index.php yourwebsite/installation/index.php به گمان بسیار درست می شود 2 واکنش ها : mirzadi و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) توضیح خاصی ندادید منم که خیلی وقته دارم با این افزونه کار میکنم متوجه نشدم برای همین فکر کردم شاید فرمت پشتیبانیشون رو jpa میگیرند ویرایش شده شهریور 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : m4mali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 توضیح خاصی ندادید منم که خیلی وقته دارم با این افزونه کار میکنم متوجه نشدم برای همین فکر کردم شاید فرمت پشتیبانیشون رو jpa میگیرند بله درست می گی. باید روشنگری می کردم 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر