mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام دوستان من با فرم ساز rsform می خوام پرداخت انلاین درست کنم وقتی روی دکمه ارسال و اتصال به بانک رو می زنم این ارور میاد مشکل چیه؟ Notice: Undefined index: sms in /home/energypl/domains/energycity.ir/public_html/plugins/system/rsfppayment/rsfppayment.php on line 705IP معتبر نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 درگاه اس ام اس رو تنظیم نکردید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 اصلا جایی برای تنظیم sms نداره آخه، من این افزونه رو از سایت جومینا دانلود کردم توسط آقای شمسی طراحی شده!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 آدرس وب سایت: energycity.ir تو قسمت ثبت نام برای رشته زومبا لینک ثبت نام گذاشتم می تونین ببینین. ممنون از وقتی که میزارین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خير لينك دانلود رو گفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-rsform-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D8%A7%D9%86%DA%A9-%D9%85%D9%84%D8%AA.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 آقای قاسمی پلاگینش مشکل داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 خیر من نگاه کردم ولی نتونستم کاری پیش ببرم منتظر دوستانی نظر آقای محمدحسین میری باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 بازم ممنون از توجه شما، اگر شما می تونین به آقای میری اطلاع بدین یک لطفی کنن واسم چک کنن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 صبر کنین خودشون میان به این تاپیک اگر فوری هست بهشون پیام خصوصی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درودبر شما شما پلاگین های simple product یا mutiple product را نصب و قیمت گذاری را انجام داده اید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mysky 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام آقای میری، بله انجام دادم، اگر زحمتی نیست پسورد جوملام رو بدم خودتون برام چک کنین هیچکس نتونسته مشکل کارم رو بفهمه.، نمی دونم مشکل از پلاگینه یا مشکل از فرم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر