mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 باسلام چطور می تونم برای ماژول های خودم هدر درست کنم؟ مثل سایت زیر http://www.azarandownload.ir/index.php/2013-10-07-15-58-12/2013-12-02-09-33-01/antivirus/392-microsoft-security-essentials-v4-4-304-0-x86-x64 همچنین اگر لطف کنید بگید چطور می تونم عکس های موجود در ماژول خودم را از نظر اندازه کنترل کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 این هدر به حساب نمیاد میشه بهش گفت بک گراند عنوان ماژول شما باید در سی اس اس قالب کد براش بنویسید مثلا این جور که من کدهای این قالب رو دیدم در سی اس اس با دستور زیر توسنته بود یک همچین چیزی در بیاره #right h3 { border-bottom: 2px solid #83D7FF; color: #0070A5;} شما باید موقعیت مربوطه فراخوانی کرده و h3 به اون اضافه کنید سپس از دستور های سی اس اس برای این کار استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 این هدر به حساب نمیاد میشه بهش گفت بک گراند عنوان ماژول شما باید در سی اس اس قالب کد براش بنویسید مثلا این جور که من کدهای این قالب رو دیدم در سی اس اس با دستور زیر توسنته بود یک همچین چیزی در بیاره #right h3 { border-bottom: 2px solid #83D7FF; color: #0070A5; } شما باید موقعیت مربوطه فراخوانی کرده و h3 به اون اضافه کنید سپس از دستور های سی اس اس برای این کار استفاده کنید خیلی ممنون از پاسختون میشه لطف کنید و برای پیدا کردن موقعیت ماژول راهنمایی بفرمایید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 دموی وب سایتتون رو بدید تا راهنماییتون کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 دموی وب سایتتون رو بدید تا راهنماییتون کنم با عرض شرمندگی در حال حاضر در لوکال هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 خب من تا سایتت رو به صورت آنلاین نبینم که نمیتونم کمکی بهت بکنم شما بقیه کار هاشو انجام بده و بیارش روی هاست بعدا در همین تاپیک پست بزار تا راهنماییت کنم موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر