behrad 7 ارسال شده در شهریور 93 درود من آمار بازدید کننده توی بک اند ( مدیریت ) میخوام و از وبگذر میخوام استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری راهنمایی کنید سپسگذار میشم یا اگه افزونه ای از اون بهتر هست با آموزش بهم بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 كدشو توي Html سفارشي وارد كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 93 كدشو توي Html سفارشي وارد كنيد دوست من html سفارشی بزارم توی بک اند چطوری نشون بده نمیخوام تو سایت نشون بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 دوست من html سفارشی بزارم توی بک اند چطوری نشون بده نمیخوام تو سایت نشون بده یک راه ساده که به فکر من میرسد این است که در همان Front-End بگذارید و فقط دسترسی ماژول را برای ادمین ست کنید. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) یک راه ساده که به فکر من میرسد این است که در همان Front-End بگذارید و فقط دسترسی ماژول را برای ادمین ست کنید. بله اين بهترين كار هست. ولي توي كد هاي سايت هم ميتونيد بزاريد. ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر