ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت تمام دوستان جوملایی دوستان بنده می خوام توی سایتم از سیستم ارتباط آنلاین live chat استفاده کنم. من طبق آموزش زیر عمل کردم. http://www.webhostingtalk.ir/f42/111404/ حالا من بخش مدیریت live chat رو روی هاستم دارم . واردش هم شدم. حالا باید یه کد جاوا اسکریپت رو که به صورت زیز هست رو بین تگ head قرار بدم. <script type="text/javascript" src="/stor/pslivechat/php/app.php/widget-init.js"></script> می خواستم به صورت دستی وارد قالبم بشم و این کد رو اضافه کنم اما جوملا کد رو تغییر میده وقتی روی دکمه ی ذخیره کلیک می کنم. می خواستم به کمک ماژول اچ تی ام ال دستی این کار رو انجام بدم اما وقتی ویرایشگر رو د حال کد قرار می دم و کد رو داخلش قرار میدم و دکمه ی ذخیره رو میزنم کد بالا از ویرایشگر در حال کد حذف میشه انگار اصلا چیزی ننتوشته باشی. دوستان ممنون می شم راهنمایی کنید. با تشکر از همه ی دوستان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 به مدیریت پلاگین ها برید و پلاگین ویرایشگرتون رو باز کنید در قسمتی از اونجا تنظیمی جهت عناصر ممنوعه وجود داره که میتونید هر کدوم از اونارو برحسب نیاز پاک کنید تا ویرایشگر نوشتن اون کد رو براتون آزاد کنه 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر كمي جستجو كنيد بارها در انجمن بحث شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر