infoh 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام من میخوام فایل فلش داخل در صفهاتم قرار بدم به این صورت که یک عکس کوچک با توضیحات داشته باشم که با کلیک بر روی عکس فایل فلش در یک صفحه یگه نمایش داده بشه اما بلد نیستم لطفا راهنمائی کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من میخوام فایل فلش داخل در صفهاتم قرار بدم به این صورت که یک عکس کوچک با توضیحات داشته باشم که با کلیک بر روی عکس فایل فلش در یک صفحه یگه نمایش داده بشه اما بلد نیستم لطفا راهنمائی کنید با تشکر یه ماژول Html سفارشی بسازید توش عکس و متن رو بیارید عکس رو لینک بدید به صفحه مورد نظر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مرداد 93 یه ماژول Html سفارشی بسازید توش عکس و متن رو بیارید عکس رو لینک بدید به صفحه مورد نظر. ممنون اما خود فلشو چطور بیارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 یه مطلب بسازید ویژه کنید لینک بدید به اون مطلب تست کنید ببینید میره به اون مطلب یا نه اگر درست بود اون مطلب رو از ویژه خارج کنید و از نوار ابزار ویرایشکر مطلب روی عکس F کلیک کنید و آدرس فایل فلش رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در شهریور 93 یه مطلب بسازید ویژه کنید لینک بدید به اون مطلب تست کنید ببینید میره به اون مطلب یا نه اگر درست بود اون مطلب رو از ویژه خارج کنید و از نوار ابزار ویرایشکر مطلب روی عکس F کلیک کنید و آدرس فایل فلش رو بدید سلام ممنون از جوابتون اما من در نوار ابزار ویرایشگر مطلب حرف اف ندیدم دقیقا کجاست با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اگر ندارید فایل فلش رو آپلود کنید توی سایت بعد در ایجاد مطلب جدید روی Html کلید کنید... بعد کد زیر رو بزارید: <embed src="آدرس فایل فلش" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="300"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اگر ندارید فایل فلش رو آپلود کنید توی سایت بعد در ایجاد مطلب جدید روی Html کلید کنید... بعد کد زیر رو بزارید: <embed src="آدرس فایل فلش" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="300"> سلام ببخشید که من اینقدر سوال میکنم اما من این کدی که شما گفتید رو در اچ تی ام ال دستی وارد کردم اما وقتی روی اون کلیک میکنم (توی وبسایت) فقط یک کادر سفید میاد فقط همین به نظر شما اشکال کار کجاست در ضمن من میخوام یه جورائی مثل سایت مینی کلیپ بشه ای این امکانش هست ویرایش شده شهریور 93 توسط infoh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مشكل از آدرس فايل هست احتمالا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) مشكل از آدرس فايل هست احتمالا باز هم ببخشید من فایل رو توی پوشه محتویات کنار پوشه عکس کپی کردم و آدرس دادم مشکل از اینجا که نیست ویرایش شده شهریور 93 توسط infoh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 الان دقيقا به طور كامل آدرس بديد كه كجا آپلود شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در شهریور 93 الان دقيقا به طور كامل آدرس بديد كه كجا آپلود شده سلام بع این صورت <embed src="rayegan.zgig.ir//home/u508384085/public_html/images/Lerning/English\LABC.swf" quality="high" type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="300"> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست من توي سايت كجاست نه تو كنترل پنل نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست من توي سايت كجاست نه تو كنترل پنل سلام ببخشید متوجه نشدم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 يعني با آدرس سايت بديد نه با آدرس public_html/... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 يعني با آدرس سايت بديد نه با آدرس public_html/...سلام دوست عزیز ببخشید من سعی کردم مشکلو حل کنم اما نشد من آدرسو به این صورت هم دادم اما مشکل حل نشد rayegan.zgig.ir/images/Lerning/English\LABC.swf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) http://rayegan.zgig.ir/images/Lerning/English\LABC.swf آدرس بالا رو هم تست کنید \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ شما اصلا همین آدرس رو وارد شو ارور زیر رو میده Service Temporarily UnavailableThe server closed the connection without sending any data. The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages. We apologize for the inconvenience. به همین خاطره ویرایش شده مهر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 http://rayegan.zgig.ir/images/Lerning/English\LABC.swf آدرس بالا رو هم تست کنید \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ شما اصلا همین آدرس رو وارد شو ارور زیر رو میدهService Temporarily UnavailableThe server closed the connection without sending any data. The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Due to heavy load on the server, connections may be temporarily blocked from locations that fetch an unusually high number of pages. We apologize for the inconvenience. به همین خاطره سلام ادرسو به تنهایی که توی ادرس بار بروسر میزنم برنامه فلش میاد اما توی سایت فقط یه صفحه سفید میاد نمیدونم اشکال از کجاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مشکل از \ قبل LABC.swf هست آدرس زیر رو وارد کن: http://rayegan.zgig.ir/images/Lerning/English/LABC.swf نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 مشکل از \ قبل LABC.swf هست آدرس زیر رو وارد کن: http://rayegan.zgig.ir/images/Lerning/English/LABC.swf سلام من روی سایت دیگه امتحان کردم فلش اجرا شد ولی روی این سایت اجرا نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 در صورت امکان دسترسی بدید انجام میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 در صورت امکان دسترسی بدید انجام میشه سایت رایگان هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 http://rayegan.zgig.ir/index.php/games/7-eee در آدرس بالا ذخیره شد خودتون ببینید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 (ویرایش شده) http://rayegan.zgig.ir/index.php/games/7-eee در آدرس بالا ذخیره شد خودتون ببینید. سلام ممنون زحمت کشیدید برای گذاشتن فلشهای دیگه من باید همین متنو وارد کنم فق توی آدرس دست ببرم دیگه نه ؟ در ضمن اشتباه من کجا بود میشه بفرمائید در ضمن در مورد سوال دومم هیچ نظری ندادید ! ویرایش شده مهر 93 توسط infoh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مهر 93 مشکل شما در پست 18 بود که دقت نکردید چی گفتم سوال دومتون چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
infoh 0 ارسال شده در مهر 93 مشکل شما در پست 18 بود که دقت نکردید چی گفتم سوال دومتون چیه؟ سلام ممنون از جوابتون سوال دومم در مورد همون ارئه دهنده هاست هست که من یک دومین خریداری کردم و به هاست معرفی کردم ولی الان که میخوام جوملا رو نصب کنم نمیشه من پوشه جوملا رو در هاست کپی کردم اما وقتی دومین رو در ادرس بار میزنم اتفاقی نمیوفته و صفحه نصب جوملا نمیاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر